زندگی برخی با ۷۰۰ هزار تومان می چرخد!
وزیر کار با اعلام اینکه دولت درباره حذف یارانه پُردرآمدها طبق تکلیف مجلس عمل خواهد کرد گفت: زندگی برخی مردم با درآمد حداقلی ۷۰۰ هزارتومان به سختی می گذرد.
وی اظهارداشت: اما در بخش بیمه سلامت با کمبود اعتبارات مواجه هستیم. وزیر کار با بیان اینکه اکنون بیمه در بسیاری از استان های کشور با بیمارستان های خصوصی قرارداد می بندد، بیان داشت: در سال ۹۳ بسیاری از خدمات سلامت و بهداشت از جمله دندانپزشکی برای کودکان زیر ۱۴ سال ارائه شد.
ربیعی با اشاره به یکسان سازی رفتار بیمه ای گفت: این برنامه تمام ناشدنی است و به عنوان جهادی بزرگ همواره دنبال می شود. وزیر کار با بیان اینکه در همه امور در کنار وزارت بهداشت و درمان قرار داریم گفت: ما آموخته ایم که کنار یکدیگر، هم افزایی داریم و این همان موضوعی است که مقام معظم رهبری امسال به آن تاکید کردند.
وزیر تعاون، کار و امور همچنین به درآمد پایین برخی از هموطنان اشاره کرد و گفت: برخی از مردم با درآمد حداقلی ۷۰۰ هزار تومان در ماه زندگی می کنند که زندگی آنها به سختی می گذرد.
نظر کاربران
پدر آمرزیده بعضی ها چیه خیلیا با کمتر از این زندگی می کنن.
بهتراست وزیرتعاون بگوید زنده بودن برخی با 700هزار تومان میگذرد.چراکه این اسمش زنده بودن است نه زندگی .
700هزارتومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مردحسابی خیلی ها با یک سوم این مبلغ زندگی میکنن واقعا" مرفع بی درد هستین؟700هزار تومن نه 700هزار تومن نه ببین منو 700هزار تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید ولی!!!!!!
توف به این روزگاررررررررررر.