واقعیت واردات خودرو لوکس توسط کمیته امداد
اشاره وزیر کشور به ورود اتومبیل های گرانقیمت آن هم به تعداد ۲۷۰۰۰ دستگاه توسط ۱۰۰ نفر از سوی کمیته امداد یکی از موارد مطرح شده در خصوص وجود پول های کثیف بود.
اشاره وزیر کشور به ورود اتومبیل های گرانقیمت آن هم به تعداد ۲۷۰۰۰ دستگاه توسط ۱۰۰ نفر از سوی کمیته امداد یکی از موارد مطرح شده در خصوص وجود پول های کثیف بود.
اما واقعیت این ادعا چیست؟
واقعیت آن است که دولت گذشته جهت ایجاد رونق در برخی مناطق محروم کشور از جمله فعال کردن اقتصاد جزایر خلیج فارس اجازه واردات خودرو به ساکنین این جزایر با فرمول هر نفر یک خودرو را صادر کرده بود و ناگفته پیداست که توان و بضاعت مالی چنین اشخاصی فرصت خرید خودرو ، آن هم از نوع لوکس را غیرممکن نموده و شهروندان ساکن این مناطق از سوی برخی دلالان مورد سوءاستفاده قرار گرفته و در ازای پرداخت مبلغ ناچیزی به هر کدام از صاحبان این مجوزها و وارد کردن خودروهای وارداتی سودهای میلیاردی به جیب زده اند.
سئوال مهمی که در این میان مطرح می شود این است که آیا ابلاغ چنین مصوبه ای توسط دولت گذشته با توجه به امکان سوء استفاده از آن امری معقول و توسعه گرا بوده یا خیر؟ در مقام پاسخ، تنها به این موضوع باید بسنده کرد که بسیاری از کسانی که قرار بوده از طریق اجرای چنین مصوبهای توانمند شوند ، در مقام عمل با دریافت مبلغ ناچیزی ، تعهدات سنگینی را به عهده گرفته اند که چه بسا تا پایان عمر تاوان آن را خواهند داد.
در چنین شرایطی نسبت دادن واردات خودروهای لوکس به کمیته امداد به عنوان سازمانی که چنین کاری درآن صورت نگرفته است ، آیا سبب کاهش اعتماد عمومی به بزرگترین سازمان متولی خیریه کشور نخواهد بود؟ چراکه کمیته امداد حتی یک خودرو نیز با شرایط مذکور وارد نکرده و خود به نوعی به نمایندگی از مددجویانی که این چنین مورد سوء استفاده قرار گرفته اند و ضرورت دفاع از حقوق آنان، مدعی جدی به شمار می رود.
نظر کاربران
گریه یا خنده یا سکوت