سپاه: پاسخ به دیدن مراکز نظامی با سرب داغ
جانشین فرمانده کل سپاه گفت: نه تنها اجازه بازدید خارجی ها از مراکز نظامی ایران را نخواهیم داد، بلکه اجازه تفکر پیرامون این موضوع را هم نمی دهیم حتی در رویاهایشان این اجازه را نخواهند داشت که از عادی ترین مکان نظامی ما بازدید کنند. هرکس از این حرفها (بازدید از مراکز نظامی ایران) بزند، جواب آن را با «سرب داغ» خواهیم داد.
وی افزود: البته حضرت امام(ره) در همه مقاطع انقلاب معجزات ذهنی بالایی در اداره انقلاب داشتند ولی خنثی سازی این توطئه و تغییر سیستم دفاعی کشور به یک سیستم دفاعی حامل آرمانهای انقلاب، یک حرکت بسیار دقیق و استراتژیک بود.
محورهای مهم سخنان سردار سلامی به شرح زیر است:
* ارتش با رژه ای که امروز برگزار شد، نشان داد به چه استعداد و بلوغی رسیده و سپاه هم خنثی کننده توطئههای دشمن است که این دو در سطح جهانی معتبرند و تا امروز برآورد قدرتهای جهانی و منطقهای برای عبور از ارتفاع این دو سازمان برومند، بی نتیجه مانده است.
* ماموریت های ارتش و سپاه علی رغم اشتراکات، در برخی ماموریتها متفاوت از هم هستند. برای مثال نیروی هوافضای سپاه بر توسعه موشکهای بالستیک و کروز و هواپیماهای بدون سرنشین تمرکز دارد ولی نیروی هوایی ارتش بر جنگندههای با سرنشین متمرکز است. این دو سازمان در کنار هم، یک سیستم بازدارنده دفاعی نیرومند هستند.
* بسیج و نیروی قدس سپاه، مسیرهای استراتژیک دشمن را در منطقه سد کردهاند.
* هیچ تداخلی در ماموریتهای ارتش و سپاه وجود ندارد و اگر نیاز باشد، کاملا از هم پشتیبانی میکنند.
* نه تنها اجازه بازدید خارجی ها از مراکز نظامی ایران را نخواهیم داد، بلکه اجازه تفکر پیرامون این موضوع را هم نمیدهیم. حتی در رویاهایشان این اجازه را نخواهند داشت که از عادی ترین مکان نظامی ما بازدید کنند.
* حریم پایگاههای نظامی باید حفظ شود. اینکه یک بازرس خارجی به پادگان نظامی سر بزند، به معنی اشغال سرزمین است چون همه اسرار و رازهای دفاع ما در اینجاست. این به معنی تحقیر ملی است. حتی گفتگو در این موضوع.
* مطمئنم مردان ما در عرصه نبرد دیپلماتیک دارای چنان ارتفاعی از حیثیت، عزت و ایمان هستند که اگر دشمن بخواهد در این باره حرفی بزنند اینان چنان مشتی بر صورت آنها خواهند زد که با سرعت چند برابر صوت به پایتختهایشان بروند.
* هرکس از این حرفها (بازدید از مراکز نظامی ایران) بزند، جواب آن را با «سرب داغ» خواهیم داد.
* دشمن میگوید توافقمان با ایران بر اساس اطمینان نیست بلکه بر اساس راستی آزمایی است اما ما می گوییم هرگز بر اساس راستی آزمایی با دشمن توافق نمیکنیم چرا که اعتماد ما به آنها بی انتهاست.
اگر بخواهند در این فضاها صحبت کنند بدانند همه چیز به روز اول خود بازخواهد گشت. جلوی پای دشمن فرش قرمز پهن نخواهیم کرد. ایران، بهشت جاسوسان نمی شود.
* اینکه بگویند «گزینه نظامی روی میز است»، برای ما نگران کننده نیست. مفروضات ما برای یک جنگ تمام عیار با آمریکا شکل گرفته و دکترین ها، ساختار و ظرفیت دفاعی ما در منطقه گسترش دارد و هیچ نگرانی در این باره نداریم.
* ما یا در جنگهای غیر مستقیم با امریکا شرکت داشتیم مثل دفاع مقدس، یا در نبردهای منطقه ای به شکل غیر مستقیم و نیابتی با هم دست و پنجه نرم کرده ایم و از خصوصیت هم ارزیابی داریم و یا غیر مستقیم شاهد قدرت نظامی آمریکا بودهایم. درک ما از آنها آرزوگرایانه نیست. ما دارای اشراف اطلاعاتی نسبت به آنها هستیم. ضعف و قدرت آنها را خوب می شناسیم. هرچند با احساس صحبت میکنیم، ولی احساساتی نیستیم.
* اسرائیل تا قبل از انقلاب اسلامی ایران، در هیچ جنگی شکست نخورد و بعد از انقلاب، در هیچ جنگی پیروز نشد. ترویج «ایرانهراسی» از سوی آنها طبیعی است.
* آمریکا میخواهد در دنیای اسلام، جای دوست و دشمن را عوض کند. رژیم صهیونیستی رژیم ضعیفی است و زمانی قوی می شود که دشمنان مسلمان او ضعیف شوند.
* از برخی دولتهای کشورهای اسلامی ناامید هستیم ولی افکار عمومی نگاهی به کارکردهای جمهوری اسلامی ایران در حفظ کرامت و استقلال مسلمانان بیندازد. آیا کسی جز ایران توانست فلسطینی ها را در برابر صهیونیستها به پیروزی برساند؟ آیا کسی جز ایران توانست با ظرفیت موثری به نام «حزب الله»، آن شکست تاریخی را بر اسرائیل تحمیل کند؟
* دولتهای عربی که علیه یمن عمل میکنند، اگر قدرتمندند و هنر جنگیدن دارند بجای جنگ با ملت مستضعف و مسلمان عربی که هیچ تهدید برای آنها نبوده، اعلام کنند اگر فقط یک گلوله سبک و کوچک به فلسطین دادهاند، آن وقت ما میگوییم که صدهاهزار موشکی که در اختیار حزب الله لبنان و مقاومت فلسطین است، چگونه عمل کردهاست.
* نتانیاهو دارای حداقل اعتبار سیاسی است. ترجیح میدهم بجای گوش دادن به حرفهای او، کارتن «گوریل انگوری» را ببینم.
* عربستان دنبال سلطه طلبی در جهان عرب است. طبق اطلاعاتی که ما داریم، سران این ائتلافی که شکل گرفته، فقط ۶ ساعت قبل از حمله به یمن در جریان قرار گرفتند. این برای کشوری مثل مصر یک تحقیر تاریخی است و مصر نباید این تحقیر را بپذیرد. پاکستان هوشمندی به خرج داد.
* نظام سعودی دچار چالش در داخل حاکمیت خود شده است. اینهای برای حل این چالش و فرافکنی آن، از چنین ماجرایی (حمله به یمن) کمک گرفتند.
* اگر عربستان یک موفقیت منطقهای به دست بیاورد، سراغ سایر همسایههایش هم خواهد رفت. مشارکت این همسایه ها در جنگ یمن، خودکشی است.
* تجاوز به یمن، استثناییترین حماقت آل سعود بود چون در برابر ملتهای مسلمان، از چهره اسرائیلی خود پرده برداشت.
* ملت یمن، شاهکارهای زیادی در طول تاریخ در مقاومت زمینی از خود نشان داده است. عثمانیها میگفتند یمن مثل کارخانه ذوب آهن بود که سربازان ما را در خود ذوب و نابود کرد. آل سعود جرات و توان جنگ زمینی با یمن را ندارد.
* از یمن حمایت سیاسی میکنیم و اگر راهش باز باشد، کمک انساندوستانه هم خواهیم کرد و از هیچ کمکی دریغ نمی کنیم. ما به وحدت جهان اسلام بیش از اینها فکر میکنیم.
* ما وارد دریای هیچ کشوری نخواهیم شد. ما ملتی با تمدن هستیم و به حق حاکمیت کسی تجاوز نخواهیم کرد اما این حضور (ناوگان دریایی ایران در آبهای آزاد) اگر در هر سطحی -حتی لسانی- با تهدید دیگران مواجه شود، حتما عکس العملهای قدرتمندی از ما خواهند دید و خودشان هم می دانند و رفتار آنها در مورد ما تا اینجا که دیده ایم، عاقلانه بوده است.
* تمام قدرت ایران برای حفظ کرامت، عظمت، آزادی، شرافت و عزت مسلمین و نوامیس آنهاست.
* عربستان با این کار (حمله به یمن) دیرزمانی نخواهد پایید که با عکسالعمل های نگران کنده و مخربی مواجه خواهد شد. آل سعود در بن بست گیر کرده، نه می تواند این وضعیت را ادامه دهد و نه ادامه ندهد. انصار الله امروز بر ۹۰ درصد یمن مسلط است.
* فرودگاهی در یمن به دست القاعده افتاده. آیا عربستان می تواند تضمین دهد که اتفاقی مثل ۱۱ سپتامبر برای برج نشینان کشورهای عربی رخ ندهد؟
* ما روابط دفاعی با دولت رسمی سوریه داشته ایم و طبیعتا وقتی از ما کمک مستشاری بخواهند، کمک می کنیم. در مورد عراق هم همینطور. کمک های ما بدون ضربه به حاکمیت ملی این کشورهاست چراکه ما می خواهیم از گسترش یک جریان جنایتکار جلوگیری کنیم.
* حضور ما در عراق به درخواست رسمی این کشور بود. مگر می شود بدون درخواست یک دولت رسمی، در آن کشور حضور داشت؟
نظر کاربران
مرسی سردار