۱۹۲۵۶۱
۱ نظر
۵۰۰۳
۱ نظر
۵۰۰۳
پ

انتقاد ابطحی از پزشکان: بی جنبه نباشید!

معاون رئیس جمهور اسبق از واکنش پزشکان نسبت به سریال در حاشیه انتقاد کرد.

عصر ایران: معاون رئیس جمهور اسبق از واکنش پزشکان نسبت به سریال در حاشیه انتقاد کرد.

محمد علی ابطحی در صفحه فیسبوک خود نوشت:

واقعا یک لحظه خودمان را بگذاریم جای طنز پردازان کشور. با کارگر و کشاورز و قشر محروم نمیشود شوخی کنند که مستضعف هستند.

با مهندس و بازاری و اینها هم، همچنین. در هیچ نقطه ای از ایران و هیچ لهجه ای نباید یک ادم منفی باشد که توهین تلقی می گزدد و تظاهرات به راه می اندازند.

در این سریال مهران مدیری با قشر پزشک شوخی کرده اند و احتمالا به این امید که پزشکان فرهیخته اند و با سعه صدر و با جنبه که اینجا هم اعلام کزده اند هفت هزار پزشک قصد اعتراض دارند.

طنز نویس و حتی روزنامه نگار چه باید بکند؟ واقعا که کلنا ملاقلی. به صدا و سیما کلی اعتراض می کنیم که با این همه سانسور، گمان می کند که مردم مشکلات کشور را نمی دانند.

همه مان هم ظاهرا همین گونه ایم.با نگفتن این طنز ها،‌مردم آیا مشکلات پزشکان، مهندسان،و یا سایر اقشار را نمی دانند؟ دلم برای رسانه ها و صدا وسیما سوخت که این قدر همه مان بی تحملیم و بی جنبه.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    حرف حساب

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج