تحلیل یک نماینده از ادبیات روحانی
نماینده مردم تهران نسبت ادبیات، شیوه گفتاری و نحوه رفتار رئیس جمهور را تحلیل کرد.
روحالله حسینیان در نطق میان دستور مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این گفتار قصد تخریب و توهین ندارم، گفت: وظیفهای دارم بر مبنای آموزههای رسول اکرم (ص) که فرمودند: وقتی بدعتها آشکار شدند آگاهان باید آگاهی بخشی نمایند، جملاتی عرض میکنم. آقای رئیس جمهور در مواجهه با منتقدان خود ادبیاتی به کار میبرند که من آنها را در نظام جمهوری اسلامی بدعت سیاسی مینامم.
وی ادامه داد: سوال اصلیام این است که چرا آقای رئیس جمهور بر این ادبیات اصراردارند.
حسینیان ادامه داد: مطابق اظهارات و نظریات پنهان و آشکار اصلاح طلبان جامعه را باید دو قطبی کرد تا به قول آنان قشر خاکستری به نفع اتحاد اصلاح طلبان و کارگزاران به پای صندوقهای رای بیایند امااصلاح طلبان باید بدانند که دو قطبی کردن جامعه همیشه به نفع آنان تمام نخواهد شد. چنانچه در انتخابات ریاست جمهوری نهم و دهم قشری که ما آنان را بدنهی مردم مینامیم به نفع آهنگرزادهای به میدان آمدند که فاقد شاخصههای تمایز طلبی وادعای وراثت انقلاب و انحصاری بودن آن را داشت و تنها شاخصه وی مردمی بودن و ساده زیستی وی بود که کلامش را با سلام بر مهدی (عج) و درود بر رهبر انقلاب آغاز می کرد.
نمایندهی مردم تهران ادامه داد:آقای رئیس جمهور در نطقهای سال ۹۳ که خود بارها در نقد منتقدان گفتند : " انتقاد آری و تخریب نه". سوال من این است که آقای رئیس جمهور آیا خود به این اصل پایبند خواهید بود.
حسینیان با انتقاد از روش انتقاد از عملکردهای دولت گذشته، مدعی شد: آیا بر خلاف واقع مدعی خزانه خالی شدن و به ارث رسیدن ویرانهای از سابق، نقد منصفانه است؟این چه ویرانهای است که فقط در بهمن امسال ۷ هزار از طرحهای نیمه تمام دولت سابق را افتتاح کردید؟ مگر چند هزار پروژه دولت سابق به اتمام رسانده که فقط ۷ هزار آن را شما افتتاح میکنید. آیا راه آهن سرتاسری ایران و خلیج فارس را به کشورهای شمالی ایران متصل میکرد در دولت سابق به اتمام نرسید؟ سد آب شرب قم را کدامین دولت ساخته بود. آیا جاده قم - گرمسار ویرانهای بود که دولت سابق به اتمام نرساند؟ راستی چرا پالایشگاه افتخار آمیز خلیج فارس را که ۹۰ درصد آن در دولت سابق ساخته شده است و روزانه قادر است ۳۶ میلیون لیتر بنزین یورو ۴ تولید کند و کشور را از واردات بنزین بینیاز کند تکمیل نمیکنید.
وی عبور از رکود را یک ادعا دانست.
وی در بخش دیگری از سخنانش از رئیسجمهور خواست که به منتقدان نیز نظر لطف داشته باشد.
نمایندهی مردم تهران در بخش دیگری از نطقش خطاب به لاریجانی رئیس مجلس گفت: از موضع حضرتعالی درباره واقعه شیراز که بخش عظیمی از نطق خود را که معطوف آن ساختید تشکر میکنم. در کشور رشد یافتهای چون جمهوری اسلامی نباید برخورد فیزیکی را جایگزین استقلال آن هم در مقابل سخنان بیمنطق و بی معنای بعضیها کرد ولی ای کاش هنگامی که در سال ۸۸ فتنه گران که با میلههای آهنین به جان دکتر مرندی نماینده مردم تهران افتادند و اتومبیل وی را شکستند و خورد کردند کاش شما یک دقیقه یا یک کلام موضع میگرفتید.
وی ادامه داد: و ای کاش در مقابل جلوگیری از سخنرانی نمایندگان در دانشگاهها و فشارهای مضاعفی که با شکایتهای پی در پی از نمایندگان میشود، لااقل تذکری به دولت میدادید.
نظر کاربران
ته دل آقای حسینیان موافق با حمله به آقای مطهری است.
استاد کمی هم از اختلاس های فراوان که حتی معاون دولت پاک دست هم در ان نقش داشت چرا ان روزها این جوری لب سخن نمی گفتی
اختلاس در همه دولت ها و حکومت بوده و هست و خواهد بود مهم اینست که برخورد می شود در ضمن واقعا خدمات گرانبهای دولت قبل قابل کتمان نیست