۱۸۵۵۱۷
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

چرا سوپرمارکت‌ ها الکل طبی می‌فروشند؟

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با اشاره به ممنوعیت فروش الکل طبی در سوپرمارکت‌ها گفت: جز در داروخانه‌ها، ارائه الکل در هر واحد و فروشگاه دیگری خلاف قانون است.

خبرگزاری ایسنا: معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با اشاره به ممنوعیت فروش الکل طبی در سوپرمارکت‌ها گفت: جز در داروخانه‌ها، ارائه الکل در هر واحد و فروشگاه دیگری خلاف قانون است.

دکتر بهزاد شریف مخمل‌زاده اظهار کرد: علی‌رغم مکاتبات بسیاری که با رئیس مجمع امور صنفی خوزستان و سازمان صنعت و معدن در زمینه لزوم پیشگیری از ارائه الکل سفید در فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها انجام شده است، هیچ کدام از مسئولان مربوطه پاسخگو نبودند و به تخلفات رسیدگی نشده‌ است.

وی با اشاره به مضرات استفاده خوراکی الکل طبی، گفت: پیش از این در مکاتبه‌ها اعلام کرده‌ا‌یم که ارائه الکل تنها در داروخانه‌ها مجاز است ولی شاهدیم که سوپرمارکت‌ها همچنان به عرضه الکل می‌پردازند.

شریف مخمل‌زاده افزود: سوپرمارکت‌ها تحت نظر مجمع امور صنفی و سازمان صنعت و معدن فعالیت می‌کنند و با وجود مکاتبات ما، هیچ کس به تذکرات توجه نمی‌کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج