ماجرای بازداشت معاون دانشگاه فردوسی
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با اشاره به موضوع بازداشت معاون فرهنگی دانشگاه فردوسی اطمینان داد که وزارتخانه متبوعش پیگیر این ماجرا بوده است. وی در عین حال اظهار امیدواری کرد که «در آینده شاهد وقوع اینگونه رخدادهای تلخ در دانشگاهها نباشیم.»
دکتر سیدضیاء هاشمی در پاسخ به پرسشی درباره موضوع بازداشت دکتر علی یوسفی، معاون فرهنگی دانشگاه فردوسی که در پی قضایای مربوط به برگزاری یک کنسرت در این دانشگاه بازداشت و سپس آزاد شده، سخن میگفت، تاکید کرد: تعقیب مساله بازداشت معاون فرهنگی دانشگاه فردوسی از سوی وزارت علوم به هیچ وجه رها نشده و ما پیگیر آن هستیم تا در آینده شاهد وقوع این گونه رخدادهای تلخ در هیچکدام از دانشگاهها نباشیم.
او تصریح کرد که از اولین لحظات رخداد این اتفاق، شخص وزیر علوم به طور جدی با مسئولان ارشد قوه قضائیه و مدیریت ارشد خراسان رضوی ارتباط برقرار کرده و پیگیر مساله بوده است.
هاشمی ادامه داد: ما نیز در سطح معاونت فرهنگی وزارتخانه به طور ساعتی موضوع را تعقیب و تلاش کردیم هرچه زودتر تفاهم حاصل و سوءتفاهم برطرف شود که خوشبختانه به نظر میرسد این مساله با کمترین عارضه به نتیجه رسید؛ در عین حال ما از این حادثه بسیار متاثریم و فکر میکنیم نباید چنین سوءتفاهمهایی تکرار شود؛ ما به شدت از این ناحیه ناراحتیم.
معاون وزیر علوم بار دیگر تاکید کرد : از طرف ما نهایت تلاش و جدیت وجود دارد که چنین اتفاقاتی رخ ندهد.
او همچنین با اشاره به اینکه « مسئولان ارشد قوه قضاییه نیز قول قطعی و رسمی دادهاند که سیاست قطعی و رسمی این نهاد عدم مداخله در مسائل دانشگاهها و حفظ حرمت حداکثری استادان و دانشجویان است» اتفاق اخیر را نیز مسالهای «استثنایی و نادر» توصیف کرد که «موجب تعجب و تاثر است.»
هاشمی همچنین گفت که «خود مسئولان استان نیز اعتقاد دارند که هرگونه رفتاری که موجب شکستهشدن حریم دانشگاه باشد، غلط است.
وی در عین حال بر حل مسائل از طریق گفتوگو تاکید کرد و افزود: دوستان قوه قضائیه استان معتقدند برای حل برخی ابهامات گفتوگویی با معاونت فرهنگی دانشگاه فردوسی صورت گرفته ولی ما اعتقاد داریم باید این گفتوگو به صورت فرهنگی و مناسب انجام میشد.
هاشمی در پایان با بیان اینکه اتفاق یادشده به روش نامناسب و ناسنجیدهای رخ داده گفت: خواسته ما این است که این روشها تکرار نشود؛ چراکه همه درباره حفظ حرمتها تفاهم دارند.
دکتر علی یوسفی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد نیز هفته گذشته طی یادداشتی به تحلیل نظرات مختلفی که در روزهای اخیر در باره برگزاری یک فعالیت موسیقیائی در این دانشگاه ابراز شده بود پرداخته بود.
وی ضمن توضیح وی روند صدور مجوز کنسرت یادشده نوشته بود: "آیا در شرایطی که قانونگذار (شورای عالی انقلاب فرهنگی) به کانونهای هنری (در اینجا موسیقی) در دانشگاه حق فعالیت داده و مرجع نظارتی مربوط در دانشگاه (هیات نظارت) نیز برای آنها مجوز فعالیت صادر میکند فرد یا گروهی میتواند بر پایه تشخیص و تفسیر شخصی خود از این فعالیت ممانعت به عمل آورد؟"
ارسال نظر