قاتل نروژی خواستار نشان افتخار شد
"آندریاس برهینگ برایویک" -قاتل نروژی- در اولین جلسه دادگاه خود خواستار تبرئه از اتهام و اعطای بالاترین نشان نظامی به خود شد.
به گزارش الجزیره او که تابستان گذشته 77 نفر را به قتل رسانده بود، خواستار تبرئه از اتهام و اعطای بالاترین نشان نظامی به عنوان پاداش «حمله پیشگیرانه» اش ضد «خائنان کشور» شد!
وی جناح چپ نروژ را متهم کرد که با سیاست هایش در امور مهاجرت «نروژی های اصلی» را به اقلیت کشور تبدیل خواهد کرد.
"برهینگ" روز گذشته در برابر 60 تن از خویشاوندان قربانیان و همین تعداد از خبرنگاران مجددا از دو کشتارش در "اوسلو" و جزیره "اوتوبا" دفاع و آن را مشارکت در جلوگیری از «هجوم اسلام» به اروپا توصیف کرد.
شایان ذکر است که بسیاری از قربانیان کشتار اوتوبا جوانانی بودند که در سمینار حزب کارگر حاکم در این جزیره شرکت کرده بودند.
"برهینگ" هنگام سخن گفتن در بسیاری موارد به خبرنگاران و خویشاوندان قربانیان می نگریست. آنها اما احساسات متفاوتی داشتند؛ برخی که منتظر عذرخواهی وی بودند می گریستند و عده ای برای تحقیر وی می خندیدند.
مجازات "برهینگ" در صورت محکومیت احتمالا ۲۱ سال حبس خواهد بود.
نظر کاربران
چى شد؟
٧٧ نفر رو كشته، ٢١ سال حبس ميشه، تازه نشان افتخار هم ميخواد؟؟!!!
هر چى سعى كردم موضوع روهضم كنم، نشد كه نشد!