اعتراض تند عارف به ممنوع التصویری خاتمی
عارف در مورد ممنوع التصویر بودن خاتمی گفت: موضع من در خصوص ممنوع التصویری آقای خاتمی کاملا مشخص است من مخالف این کار هستم و برای من جای سوال است که در این شرایط چرا باید چنین اتفاقی بیافتد .ایشان هشت سال رییس جمهوری ایران بوده، دو برنامه اجرا کرده و عملکرد برنامه ایشان درخشان و شاخص های خاص و خوبی داشته است.امیدوارم دکتر روحانی این مساله را حل کند.
دکتر محمدرضا عارف که شامگاه یکشنبه سوم اسفندماه که به دعوت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه کاشان در جمع دانشجویان این دانشگاه حضور یافته بود گفت: حضور دانشجویان در تمامی زمینهها احساس میشود همانطور که در پیش از انقلاب نیز دانشجویان نقش بهسزایی در مقابله با استکبار و پیروزی انقلاب اسلامی داشتند و پس از انقلاب نیز شاهد نقش مؤثر جنبشهای دانشجویی بودهایم.
وی اختلاف نظر دانشجویان در چارچوب قوانین و مقررات دانشگاهها را باعث تحرک و رشد و تعالی و مهیا کردن آنها برای پذیرش مسئولیت اداری کشور دانست و تصریح کرد: نیاز است تا با یک بررسی و کار کارشناسانه حرکت دانشجویان در دهه چهارم انقلاب اسلامی درچارچوب آرمانهای نظام و انقلاب تعریف شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: دانشجویان نیاز است تا با استفاده از تجارب گذشته خود در انجمنها و تشکلهای دانشجویی و تعیین برنامه و هدف بلندمدت در برنامههای سیاسی حضور فعال داشته باشند.
عارف انتقال تجربیات را از نسلی به نسل دیگر حائز اهمیت دانست و بیان داشت: ویژگی فعالیتهای دانشجویی پویایی و موقتی بودن آن برخلاف فعالیتهای سیاسی است.
وی وجود جنبش و تشکلهای دانشجویی را به عنوان یک واقعیت ضروری دانست و تصریح کرد: متأسفانه در مقاطعی به دلیل محدودیتها و نوع نگاه رؤسای دانشگاهها برخی از این جنبش با محدودیت مواجه بودهاند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور دانشجویان را در زمینه تولید علم و فناوری و تبیین افق روشن برای صنعت و کشور مؤثر دانست و گفت: افرادی که تولید علم کرده و آن را بومیسازی میکنند و در اختیار صنعت قرار میدهند دانشجویان و دانشگاهیان هستند که متأسفانه در مقاطعی قدر این سرمایه معنوی را ندانستهایم و نتایج و لطمات آن را نیز شاهد بودهایم.
عارف دانشجویان و تشکلات دانشجویی را به آرمانگرایی، اخلاقمداری و خرد جمعی، پرهیز از رفتارهای شتابزده و احساسی، برنامهریزی، تعامل سازنده با جریانهای سیاسی دانشجویی، حفظ روحیه پرسشگرایانه، ارتقای فرهنگی و علمی دانشگاه و مبارزه فساد توصیه کرد.
وی در ادامه عنوان کرد: فساد اقتصادی به عنوان یکی از مشکلات پیشرو در کشور است که به دلیل ضعف نظارتی و عدم شفافیت قوانین متأسفانه به بالاترین سطح مسئولان کشوری نیز سرایت کرده است که جای تأسف دارد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام فساد را مربوط به یک جریان و گروه ندانست و گفت: اگر افرادی از یک طیف سیاسی و یا جناح فسادی را مرتکب شدند نمیتوان آن جناح را محکوم کرد بلکه باید با آن افراد و اشخاص برخورد شود.
عارف از مسئولان خواست تا به جای مچگیری در مبارزه با فساد به دنبال پیشگیری و مبارزه باشند تا پیش از رخ دادن چنین فسادهایی از آن جلوگیری کنند.
به گفته وی در برخورد با مفاسد اقتصادی باید فرمان هشت ماده ای امام راحل و فرمان رهبرمعظم انقلاب در اوایل سال 80 مورد استناد و مبنای حرکت قرار گیرد، چون اگر سیاسی بشود دچار بحران و مشکلات می شود.
عارف برخورد با مفسدان در پرونده اخیر و معاون اول ریاست جمهوری دولت قبل را نشان از اقتدار نظام دانست و تأکید کرد: نظام با کسی عقد اخوت نبسته است و چنانچه فردی خطایی مرتکب شود با او برخورد میشود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به انتقاد یکی از دانشجویان مبنی بر اتکای اقتصاد به نفت در دولت اصلاحات، اقتصاد بدون نفت را از دغدغههای اصلی نظام دانست و افزود: در این زمینه تمام دولتها کمکاری کردهاند اما در عین حال در دولت اصلاحات در برنامه سوم درحال برنامهریزی و کاهش 10 درصدی سالیانه وابستگی به درآمد نفتی و ورود بخش خصوصی به اقتصاد بودیم و با راهاندازی صندوق ذخیره ارزی و تحویل آن به دولت بعد گامهای اساسی برداشته شد.
وی یادآور شد: در این حال عملکرد هشت ساله دولت اصلاحات کاهش وابستگی به نفت بود و در برنامه سوم مصوب شد که سالانه باید 10 درصد از وابستگی بودجه به نفت کم بشود. وی تصریح کرد: در دوران اصلاحات سیاست های اصل 44 را نداشتیم و در آن شرایط ما نفت را با حدود 9 دلار می فروختیم و حساب ذخیره ارزی را راه اندازی کردیم، اما نمی گویم صددرصد موفق بودیم.
عارف متذکر شد: انتظار میرود تا با کاهش وابستگی اقتصاد کشور به نفت و با استفاده از نخبگان و متخصصان داخلی در عرصههای دیگر درآمدزایی کنیم.
وی در پاسخ به پرسش یکی از دانشجویان گفت: اصولگرایان و اصلاح طلبان هر دو دارای اصالت و افراد دلسوز برای نظام هستند و هر دو در انقلاب بوده و نباید هیچگاه به فکر حذف یکدیگر باشند.
عارف همچنین در پاسخ به سوالی درخصوص برخورد با محمدرضا رحیمی گفت: هنوز خیلی ها باور ندارند که آیا رحیمی در زندان است یا نه و این اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران را می رساند که این گونه با مسوولان نظام برخورد می کند.
وی ادامه داد: اگر با آقای رحیمی در همان زمانی که در استانداری بود برخورد می شد دیگر معاون اول رئیس به زندان نمی افتاد.البته خطاهایی که در زمان تصدی استانداری آقای رحیمی مرتکب شد می خواستند به گردن آقای رمضان زاده بیاندازند که موفق نشدند.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در جواب به سوال نماینده ی انجمن اسلامی دانشجویان مبنی بر چرایی تلاش برای حذف اصلاح طلبان از سوی برخی جریانات، با انتقاد از برخورد حذفی با جریانات سیاسی گفت: متاسفانه جریان رقیب اصلاحات که همیشه امکانات خاص در اختیار این جریان است به دنبال حذف اصلاح طلبان بودند در حالیکه اصلاح طلبان اصیل ترین جریان سیاسی کشور محسوب می شوند.
عارف در پاسخ به سوالی یکی از دانشجویان که پرسید رئیس جمهور گفته 100 روزه مشکلات اقصادی کشور را حل می کنم،گفت: دولت آقای روحانی در شرایط خاصی روی کار آمد و وارث مشکلات عدیده ای است انتظار این نیست که یک شبه تمام مشکلات حل شود و فقط معجزه می توانست در 100 روز تمام مشکلات ما را حل کند. البته آقای رئیس جمهور نگفتند 100 روزه مشکلات اقتصادی حل می شود بلکه تاکید کردند هر 100 روز به مردم گزارش می دهند.انشالله آقای روحانی به وعده هایشان عمل می کنند و تاکنون در این مسیر قدم برداشتند.
در پاسخ به سوال یکی دیگر از دانشجویان در خصوص راهکار مبارزه با فساد، وی گفت: در برخورد با مفاسد اقتصادی باید فرمان هشت ماده ای امام راحل و فرمان رهبرمعظم انقلاب در اوایل سال 80 مورد استناد و مبنای حرکت قرار گیرد، چون اگر این مهم سیاسی بشود دچار بحران و مشکلات می شود.
عارف در مورد رفع حصر نیز گفت: ما با این مساله روبه رو هستیم و خواست جوانان و اکثریت جامعه است. دکتر روحانی نیز برای حل این مساله قول داده و باید اجازه داد با ساز و کار قانونی که در اختیارش است و آنچه که خیر و صلاح هست، انجام دهد.
وی در مورد ممنوع التصویر بودن خاتمی نیز تصریح کرد: موضع من در خصوص ممنوع التصویری آقای خاتمی کاملا مشخص است من مخالف این کار هستم و برای من جای سوال است که در این شرایط چرا باید چنین اتفاقی بیافتد .ایشان هشت سال رییس جمهوری ایران بوده، دو برنامه اجرا کرده و عملکرد برنامه ایشان درخشان و شاخص های خاص و خوبی داشته است. امیدوارم دکتر روحانی به عنوان رییس شورای عالی امنیت ملی با ساز و کارهایی که دنبال می کند، این مساله را حل کند.
گفتنی است پس از سخنان اولیه دکتر عارف، نمایندگان 4 تشکل دانشجویی دانشگاه کاشان که 3 تشکل آن از جریانات اصولگرا محسوب می شوند به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
دانشجویان حاضر در سالن، در حمایت از مبانی اصلاحات، بارها به تشویق پرداختند. همچنین بسیاری از دانشجویان به دلیل تکمیل شدن ظرفیت تالار فیض دانشگاه کاشان نتوانستند در محل سخنرانی عارف حضور پیدا کنند و بسیاری از آنها بصورت ایستاده در این مراسم شرکت کردند.
نظر کاربران
با ممنوع التصویر شدن جناب اقای سید محمد خاتمی رییس جمهور درستکار وتاریخی ایران کآملا مخالفم
اقای خاتمی و امثال ایشان تاج سر این نظام ومملکت هستن باعث فخر و مباهات ایرانیانند باید بالید
خانم زیبا ! لطفا علایق و نظرات خودتون رو ، فراگیر و کلی فرض نکنید . شما هم که مثل آقای احمدی نژاد ، خود ملت بین هستید . فخر ایرانیان ؟؟؟ باید بگید باعث فخر من ...
با تشکر از وب سایت خووبتون
پاسخ ها
تعداد لایک مثبت و منفی خودتون رو با خانوم زیبا مقایسه کنید !!!
من دیگه حرفی ندارم جناب!
شاید ممنوع التصویر باشه اما محبوب القلوب همه ی ایرانیهاست .
پاسخ ها
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بت سازی رو بذارید کنار
چه بت خوب چه بت بد
با اين كارها خاتمي را بيشتر در نزد مردم مهبوبتر مي كنند و ايمان به اين مسئله كه ايشان 8 سال صادقانه خدمن كردند و الان هم صادقانه پشتيبان نظام و اصلاحات واقعي هستند
کسی که در قلوب مردم هست رو نمیتونید از ذهنهاشون پاک کنید.
احترام به قانون وظیفه همه است.
ولي برترين ها نزديك به سه چهار تا جواب براي اين پست ها فرستادم چند روز بودندبعد اونها رو پاك كردي و نشون ندادي صادق نيستي معلومه طرفدار خاتمي هستي اگه امثال تو مملكتدستشون باشه به هيچ كس اجازه صحبتكردن نمي دن درصورتي كه الان آزادي كامل توجامعه هست روحاني كه اصلاح طلب هست تا به حال با هراصطلاحي خواسته اصولگرايان را خطاب كرده است عيب نداره ..........اينو من ميدونمكه فقط نظراتي كه دوست داري نشون ميدي ...............
این که خاتمی محبوب باشد یک جک است، او فقط یک فتنه گر است که بر خلاف لباسی که به تن کرده در جهل مرکب است و کاش فتنه هم ابتکار عمل خودش بود! آن بدبخت مجری نمایشنامه ای بود که در طراحی آن هم نقشی نداشت، این قدر جاهل بود یعنی ، حالا فخر شماست؟ باشد ارزانی خودتان.
آقا شایان لطفأبه مثبت ومنفی ها نظری بیندازید تا متوجه شوید که خانم زیبا از طرف خود حرف نمیزنه