۱۷۱۶۶۵
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

آژانس: ایران به تعهد هسته ای اش عمل کرد

آژانس بین المللی انرژی اتمی با انتشار گزارشی بار دیگر بر پایبندی ایران به تعهداتش در چارچوب برنامه اقدام مشترک صحه گذاشت.

خبرگزاری ایرنا: آژانس بین المللی انرژی اتمی با انتشار گزارشی بار دیگر بر پایبندی ایران به تعهداتش در چارچوب برنامه اقدام مشترک صحه گذاشت.

در گزارش ماهانه 'یوکیا آمانو' مدیر کل این آژانس درباره وضعیت برنامه هسته ای ایران در ارتباط با برنامه مشترک اقدام آمده است:

۱- همانگونه که در گزارش GOV/۲۰۱۴/۲ ذکر شد، این گزارش حاوی اطلاعاتی درباره وضعیت برنامه هسته ای ایران در ارتباط با 'اقدامات داوطلبانه ای' است که جمهوری اسلامی(ایران) در راستای برنامه مشترک اقدام توافق شده بین 'E۳+۳' و ایران در تاریخ ۲۴ نوامبر ۲۰۱۳ با انجام آنها موافقت کرد.

برنامه مشترک اقدام در تاریخ ۲۰ ژانویه ۲۰۱۴ اجرایی و تا ۲۴ نوامبر همان سال تمدید شد. این برنامه در ۲۴ نوامبر ۲۰۱۴ باردیگر تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۵ تمدید شد.

۲- آژانس بین المللی انرژی اتمی تایید می کند که از ۲۰ ژانویه ۲۰۱۴، ایران:

الف) در هیچ یک از تاسیسات اعلام شده اش مبادرت به غنی سازی اورانیوم بالای ۵ درصد نکرد،

ب) در هیچ یک از تاسیسات اعلام شده اش، آبشارها را به شکل متصل به هم نصب و راه اندازی نکرد.

۳- ۱۰۸.۴ کیلوگرم گاز هگزافلوراید اورانیوم ۲۳۵ ('یو اف ۶)' غنی شده تا ۲۰ درصد را به اورانیوم با غنایی نه بیش از ۵ درصد رقیق کرد.

۴- یکصد کیلوگرم 'یو اف ۶' غنی شده تا ۲۰ درصد را در فرایند تبدیل کارخانه تولید صفحات سوختی برای تبدیل به اکسید اورانیوم تزریق کرد.

۵- خط فرآیندی برای تبدیل مجدد اکسید اورانیوم به 'یو اف ۶' در تاسیسات تولید صفحات سوختی نداشت.

۶- در زمینه فعالیت هایش در کارخانه غنی سازی سوخت،کارخانه غنی سازی سوخت فردو و یا راکتور اراک،از جمله تولید و آزمایش سوخت برای این راکتور، پیشرفت بیشتری نکرد.

۷- یک پرسشنامه اطلاعات طراحی به روز در رابطه با راکتور اراک ارایه کرد و درباره رهیافت پادمان ها برای این راکتور(بر مبنای این پرسشنامه به روز و موازین پادمان های توافق شده در ۵ مه ۲۰۱۴) با آژانس به نتیجه رسید.

۸- ۲۷۲۰ کیلوگرم 'یو اف ۶' غنی شده تا ۵ درصد را به فرایند تبدیل کارخانه پودر 'یو او۲' غنی شده برای تبدیل به اکسید اورانیوم تزریق کرد.

۹- به اقدامات پادمانی در فعالیت های تحقیق و توسعه در کارخانه آزمایشی غنی سازی سوخت ادامه داد و اورانیوم غنی شده انباشت نکرد.

۱۰- در راکتور تحقیقاتی تهران و کارخانه تولید رادیوایزوتوپ های مولیبدم، ید و زنون و سایر تاسیساتی که آژانس به آنها دسترسی دارد، اقدام به بازفراوری نکرد.

۱۱- اطلاعات و دسترسی مدیریت شده به معدن اورانیوم گچین، معدن اورانیوم ساغند و کارخانه تولید اورانیوم اردکان را ارایه کرد.

۱۲- به فراهم کردن امکان دسترسی روزانه به تاسیسات غنی سازی نطنز ادامه داد.

۱۳- امکان دسترسی منظم و مدیریت شده به کارگاه های مونتاژ سانتریفیوژ، کارگاه های تولید روتور سانتریفیوژ و تاسیسات ذخیره سازی را فراهم کرد و اطلاعات مربوط به آن را ارایه داد و

۱۴- در رابطه با نظارت های پیشرفته موارد زیر را در اختیار آژانس قرار دارد:

- نقشه های تأسیسات هسته ای و توضیحات مربوط به هر سایت در هر یک از تأسیسات هسته ای،

- توضیحات مربوط به سطح و حوزه عملیات هر یک از اماکن مشغول فعالیت های هسته ای خاص،

- اطلاعات مربوط به کارخانه ها و معادن اورانیوم و مواد اولیه آنها.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج