۱۶۷۵۶۶
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

گزارش اسیدپاشی اصفهان روی میز روحانی

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در حاشیه جلسه امروز هیأت دولت در جمع خبرنگاران در رابطه با لایحه تشدید مجازات اسید پاشی گفت: همزمان با اتفاقات رخ داده که به صورت سلسله‌وار تکرار شد، گزارشات و بررسی‌های لازم را انجام داده‌ایم و گزارش مستندی به رئیس جمهور و معاونت حقوقی ریاست جمهوری ارائه کردیم.

خبرگزاری ایسنا: شهیندخت ملاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در حاشیه جلسه امروز هیأت دولت در جمع خبرنگاران در رابطه با لایحه تشدید مجازات اسید پاشی گفت: همزمان با اتفاقات رخ داده که به صورت سلسله‌وار تکرار شد، گزارشات و بررسی‌های لازم را انجام داده‌ایم و گزارش مستندی به رئیس جمهور و معاونت حقوقی ریاست جمهوری ارائه کردیم.

وی با اشاره به اینکه معاونت حقوقی ریاست جمهوری با همکاری قوه قضاییه در حال انجام کارهای کارشناسی در این ارتباط است گفت: امید است مجازات مربوط و اسیدپاشی تشدید شود.

ملاوردی اضافه کرد: ملاقات‌هایی با قربانیان اسید پاشی در تهران یعنی "سهیلا جورکش" در بیمارستان داشته‌ام و وضعیت وی را پیگیری می‌کنم، البته وقتی در شبکه‌های اجتماعی به نقل از پدرش شکایت‌هایی منعکس شد با وی تماس گرفتیم که آن‌ها را تکذیب کرد و گفت وزیر بهداشت پیگیر جریان درمان دخترشان هستند.

وی با اشاره به این که معصومه ابتکار در اصفهان با سایر قربانیان اسیدپاشی ملاقات‌هایی داشته خاطر نشان کرد: پیشنهاد تشکیل انجمن حمایت از قربانیان و تشکیل صندوق نیز در حال بررسی و قرار است سازوکارهای لازم برای آن اندیشیده شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج