باهنر: میخواهند بر فتنه ۸۸ صلوات بفرستیم
باهنر، دبیرکل جبهه پیروان معتقد است: داستان فتنه از بعد از انتخابات آغاز شد که میخواستند شکست انتخاباتی خود را با یَسلکشی در خیابانها جبران کنند که از آن زمان حادثه تغییر کرد اما ۹ دی معادلهها را برهم زد و درآمد کشور از فتنه ۸۸ شد.
بخش هایی از سخنان باهنر، نایب رئیس مجلس:
-مسئله فتنه سال ۸۸ یک اتفاق بزرگ بود و قاعدتاً در این اتفاق نظام، مردم و جریانات سیاسی یک داده و یک ستاده داشتند و در واقع نوعی بده بستان بود، این امر بستگی به این دارد که شخصیتهای حقیقی و حقوقی که در این زمینه نقشآفرینی میکردند کجای قضیه ایستاده بودند و چگونه رفتار کردند. آن زمان منافع و مضار هر گروه و فرد به آن نقطهای که ایستاده است برمیگردد.
-فتنه ۸۸ چنانچه نخواهیم به ریشههای آن هم بازگردیم یک نوع زیادهخواهی از طرف یک عده خاص بود و دنبال تکرار برخی از حوادث و جریاناتی بودند که در منطقه اتفاق افتاده بود و فکر میکردند میتوان آن را مثل یک فیلمنامه یا تئاتر هر از چند گاهی در کشوری اجرا کرد و احساس کردند این بار نیز نوبت ایران است و با شلوغبازی و چند اطلاعیه دادن و اعلام جنگ میتوانند مشکل جمهوری اسلامی را به زعم خودشان یک شبه حل کنند.
-این فتنه با وجود اینکه هزینههای زیادی به نظام وارد کرد اما درآمدهایی هم داشت و ۹ دی درآمد کشور از فتنه ۸۸ بود.
-برخی سادهانگارانه میگویند فتنه تمام شد و حالا یک کسی غلطی مرتکب شده و حالا دست و دهان خود را بشوییم و بر گذشته صلوات بفرستیم در حالی که اصلا نباید این اتفاق رخ دهد، حتما حادثه فتنه و ۹ دی باید مرتب تکرار، بازگو، بحث و تحلیل شود تا در آینده دچار این هزینه نشویم.
-غفلتی که در گذشته اتفاق افتاد و به آن توجه نشد حادثه سال ۷۸ بود. البته در آن سال اتفاق ضعیفتری از سال ۸۸ به وجود آمد که مسئله جمع شد و برخی فکر کردند همه چیز تمام شده است و آن را فراموش کردند تا اینکه ۸۸ آن قضایا تکرار شد.
-برخی نقد میکنند چرا دائم نقد فتنه را میکنید؛ در حالی که برخی معتقدند که نباید در این قضیه افراط صورت گیرد چراکه روزهای اول برخی می خواستند آرای ۴۰ میلیونی کشور را تقسیم بر ۲ کنند و بگویند ۲۵ میلیون خوب و ۱۳ میلیون دیگر بد هستند. در حالی که رهبر معظم انقلاب هیچ زمانی این تقسیمبندی را انجام ندادند و ایشان همواره تاکید داشتند که ۴۰ میلیون از مردم در انتخابات شرکت کردند که همه آنها طرفدار نظام هستند لذا ما معتقدیم فتنهگران تعداد معدودی بودند اما برخی نیز میخواستند ذرهبین بردارند و ببینند چه کسی به کدام کاندیدا رای داده است. در زمان انتخابات هر کس میتوانست به ستاد هر نامزدی برود و فعالیت کند و هیچ اشکالی هم وجود نداشت اما داستان از بعد از انتخابات آغاز شد که میخواستند شکست انتخاباتی و دموکراتیک خود را با «یَسل» کشی و اردوکشی در خیابانها جبران کنند که از آن زمان حادثه تغییر کرد.
ارسال نظر