۱۵۹۱۶۳
۳ نظر
۵۰۱۸
۳ نظر
۵۰۱۸
پ

فیلم: رضا داود نژاد بعد از ۱۴ ساعت جراحی

رضا داودنژاد بازیگر سینما و تلویزیون ایران که دو سال پیش به دلیل جراحی پیوند کبد زیر تیغ جراحی رفته بود، این روزها باز هم در بیمارستانی در شیراز بستری شده است که همین اتفاق حواشی و شایعات زیادی به وجود آورده.

تی وی پلاس: رضا داودنژاد بازیگر سینما و تلویزیون ایران که دو سال پیش به دلیل جراحی پیوند کبد زیر تیغ جراحی رفته بود، این روزها باز هم در بیمارستانی در شیراز بستری شده است که همین اتفاق حواشی و شایعات زیادی به وجود آورده. به همین دلیل گروه خبری و تصویربرداری تی وی پلاس عازم شهر شیراز و بیمارستان کوثر این شهر شد تا با رضا داودنژاد دیدار کنیم و صحت سلامتش را از خود او و همسر مهربانش جویا شویم.




برای مشاهده ویدئو در گجت های اندرویدی و دانلود ویدئو بر روی PC بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

دوربین مخفی ترکوندن سیب زمینی

در صورت بروز مشکل در دانلود ویدئو بر روی دکمه کلیک راست کرده و گزینه Save Link as و یا Save target as را انتخاب کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بی نام 64

    خدارو شکر. خدا همه ی مریضا رو شفا بده.

  • گلایل

    انشاالله خدا شفاش بده وهرچه زودتر خوب شه

  • ایران دوست

    خدا را سپاس...خداوند مهربان تمام بیماریها و ناراحتی هارا از جوانان جهان خصوصا ایران زمین دور کند...جوان نماد زندگی و حیات و شور است...خدایا به این ملت نجیب و دوست داشتنی روزهایی پر از برکت ونشاط وسلامتی عنایت بفرما...روزگار همه پر از شادی ..

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج