عکس: تجلیل ویژه اوباما از «مریل استریپ»
باراک اوباما شب گذشته طی مراسمی مدال آزادی ریاست جمهوری را به گردن «مریل استریپ» بازیگر صاحب نام آمریکایی و برنده سه جایزه اسکار انداخت.
علاوه بر «مریل استریپ»، 18 نفر دیگر نیز مدال آزادی ریاست جمهوری، بالاترین نشان شهروندی ایالات متحده را دریافت کردند.
«مریل استریپ» سهبار در سالهای 1980 برای «کرامر علیه کرامر»، 1983 برای «انتخاب سوفی» و 2012 برای «بانوی آهنین» موفق به کسب جایزه اسکار بهترین بازیگری شده است.
وی در سال 2003 برای فیلم «ساعتها» جایزه خرس نقرهای جشنواره برلین را گرفت، در سال 1989 با فیلم «فرشتگان جهنمی» جایزه بهترین بازیگر زن را از کن دریافت کرد، در سال 1982 بهترین بازیگر زن جوایز بافتا شد و در سال 1999 جایزه دوربین برلیناله را کسب کرد.
این بازیگر سرشناس آمریکایی در سال 2003 جایزه افتخاری سزار فرانسه را گرفت. دو بار جایزه بهترین بازیگر زن را از اسکار سینمای ایتالیا دریافت کرده است، هفت بار بهترین بازیگر جوایز گلدن گلوب انتخاب شده است و از جشنوارههای رم و سنسباستین جایزه یک عمر دستاورد سینمایی دریافت کرده است.
«استریپ» آخرین بار در سال 2013 برای بازی در فیلم «آگوست: اوسیج کانتی» نامزد جایزه بهترین بازیگر نقش اصلی مرد شد. عکس های اسوشیتدپرس و رویترز از این مراسم را در زیر میبینید.
نظر کاربران
فردادوباره خانومش میاد شاکی میشه که اینم بغل کردی؟؟؟؟ :))))
پاسخ ها
اوباما است ديگر گاهي دوست دارد زنان رو در آغوش بگيرد
این آمریکای جهانخوار است که قدر هنر و هنرمند را میداند!!!!ما همینقدر که گرسنه نمانیم کافی است و باید شکر کنیم.
بعله :)
قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری.