نظر احمدی نژاد درباره اقدامات ضربتی دولت
احمدينژاد با اشاره به اقداماتي از جمله تاسيس موسسات خيريه و توجيهات مختلف براي دور زدن قانون، گفت: بهتر است برخي از نهادهاي اقتصادي به اصطلاح مردمي، به جاي دور زدن قانون ساختارها و رفتار خود را اصلاح كنند.
دكتر محمود احمدينژاد صبح امروز (شنبه) در مراسم تشريح "روند پيشرفت طرح تحول در نظام گمركي كشور" با اشاره به نقش مهم و حساس گمرك از زحمات همه كساني كه در بخش گمرك كشور فعاليت ميكنند، قدرداني كرد و گفت:
شاخصها نشان ميدهد كه اقدامات مفيد و تغييرات اساسي مثبتي به ويژه در سالهاي اخير در عرصه گمرك كشور به وجود آمده و در حال وقوع است.
وي تدوين طرح تحول گمركي را اقدامي بزرگ و ارزشمند دانست و گفت: قانوني به روز و شفاف براي اصلاح بخش گمرك كشور آماده شده است و دولت خود را موظف ميداند كه به طور كامل از روند اجراي اين قانون حمايت كند تا به سرعت عملياتي شود.
مسوولان گمرك كشور نيز بايد با پيگيريهاي مستمر، تلاش كنند كه گمرك كشور شفاف و سالم بوده و به گونهاي فعاليت كند كه هيچ كس نتواند از مرزها و خلاء مقررات و قوانين تخلف کرده و حتي كسي احتياج پيدا نكند كه به دنبال قاچاق كالا باشد.
رييسجمهور با تاكيد بر لزوم استقرار مديريتي واحد در كل گمركات كشور، اظهار كرد: گمرك مسوول مرزباني اقتصادي است و همه دستگاههاي مرتبط كشور حتي استاندارد نيز بايد خود را با گمرك هماهنگ كنند.
احمدينژاد با اشاره به اينكه «اقدامات دولت ضربتي، انقلابي و دقيق است» اظهار كرد: عدهاي دولت را به اقدامات غير عالمانه و شتابزده متهم ميكنند در حالي كه دولت معتقد است و تجربه نيز نشان داده كه با توجه به وجود نيروي انساني بااستعداد و همت بلند در كشور ميتوان اقدامات اساسي و تحولي را به سرعت عملياتي كرد.
رييسجمهور با اشاره به پيشبيني مسوولان اقتصادي و گمركي كشور مبني بر عملياتي شدن كامل قانون تحول گمرك در طول ۵-۴ سال، خطاب به دستاندرکاران گمرك کشور اظهار كرد: بايد همه ظرفيتها را به كار بگيريد و دولت نيز در اين زمينه به طور كامل پشتيباني خواهد كرد تا تمام محورهاي قانون طرح تحول گمرك به سرعت و در كمترين زمان اجرايي و در خدمت كشور و ملت قرار بگيرد.
احمدينژاد گفت: تحول گمركي از اركان اصلي طرح تحول اقتصادي است و اميدوارم به سرعت قانون جديد عملياتي شود و گمرك جز اولين مجموعههايي باشد كه طرح تحول به طور كامل در آن پياده ميشود.
وي با بيان اينكه «مرزباني گمركي فراتر از مرزباني اقتصادي است» گفت: امروز عرصههاي سلامت، بهداشت، فرهنگ و امنيت به هم گره خورده است.
احمدينژاد خاطرنشان كرد: عدهاي تصور ميكنند كه تبادل تجاري فقط شامل بخش صادرات ميشود و نسبت به واردات ذهنيت منفي دارند، در حالي كه صادرات و واردات از عوامل اصلي پيشرفت جهاني و تامين صلح، امنيت و رفاه جهاني است. خداي متعال به هر ملتي داشتههايي عطا كرده تا به واسطه تبادل آن با هم ارتباط داشته باشند.
رييسجمهور با تاكيد بر اينكه «اگر صادرات و واردات بر اساس نظم و دقت نباشد به زيان منافع ملي است» گفت: بايد به طور دقيق مشخص باشد كه چه نوع كالا و به چه حجمي وارد و صادر ميشود تا بتوان بر اساس آن برنامهريزي كرد.
احمدينژاد با بيان اينكه «تمام سياستهاي اقتصادي دولت در عرصه عمل به نوعي با گمرك ارتباط دارد» اظهار كرد: به طور مثال اگر در عرصه حمايت از توليد كشور، گمرك كاملا هماهنگ نباشد اين گونه حمايتها به نتيجه مطلوب نخواهد انجاميد.
رييسجمهور با تاكيد بر رعايت كامل قانون و مقررات در گمرك كشور تصريح كرد: متاسفانه عدهاي منافع خود را در راستاي منافع ملي تعريف نميكنند؛ بهترين ملت و اقتصاد جايي است كه آحاد مردم منافع شخصي خود را در راستاي منافع ملي تعريف كنند و ملتي موفق است كه همه استعدادها و توانمنديهاي خود را همافزا و در يك راستا به كار گيرد.
احمدينژاد با اشاره به اقداماتي از جمله تاسيس موسسات خيريه و توجيهات مختلف براي دور زدن قانون، گفت: بهتر است برخي از نهادهاي اقتصادي به اصطلاح مردمي، به جاي دور زدن قانون ساختارها و رفتار خود را اصلاح كنند.
رييسجمهور گفت: بايد به سرعت بخش گمرك كشور با بخشهاي بانكي و مالياتي ارتباط برقرار كنند، در چنين صورتي مسير بخش عمدهاي از تخلفات و سوءاستفادهها از قانون گرفته خواهد شد، البته ممكن است در روند اصلاحات عدهاي هياهو و جار و جنجال به پا كنند كه نبايد از آن نگراني داشت.
وي در پايان رسيدگي به وضعيت كاركنان گمرك را مورد تاكيد قرار داد و گفت: كسي كه در بخش گمرك و در شرايط سخت مشغول خدمت است بايد مورد توجه خاص قرار داشته باشد.
در ابتداي اين مراسم دكتر احمدينژاد با اهداي لوح سپاس از خدمات و زحمات دست اندركاران تدوين طرح تحول در نظام گمركي كشور تجليل كرد.
منبع: ایسنا
باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
ارسال نظر