واکنش روزنامه دولت به عدم اعتماد به دانش
فردای انتخابات ۲۴ خرداد ۹۲ صدای حمایت و همراهی با گفتمان اعتدال از همین مجلس برخاست. در آن روز همگان امیدوار بودند که به دلیل آنکه اعتدالگرایی ضرورت امروز کشور است، نمایندگان به دور از اختلافات سیاسی به حمایت از این گفتمان و رویکرد بپردازند.
انصاف آن است که بگوییم مجلس در ۱۵ ماه اخیر مددرسان دولت بوده است. سران مجلس امروز ادبیات احترامآمیزی نسبت به گفتمان اعتدال و کارنامه دولت دارند.
اما روی دیگر نگاه منصفانه به بهارستان حکایت از آن دارد که نگاه اعتدالی، سایه بلندی در بهارستان ندارد.
چهار رأی عدم اعتماد و ممانعت از معرفی دو گزینه مورد نظر دولت برای یک وزارت درعمر کوتاه دولت یازدهم از سوی مجلس نهم، گواه آن است که برخی نمایندگان از تمام ابزارها و اختیارات قانونی خود علیه دولت بهره بردهاند و دولت نیز تابع قانون بوده است.
گرچه برای دولت تلخ و سخت است که شاهد بلاتکلیفی در سامانه مدیریتی یک وزارتخانه مهم خود باشد اما این اتفاق نشان داد که منطق نگاه اعتدالی نه به معنای محافظهکاری بلکه به معنای صیانت از مرزهای حقیقی تعهد و تخصص ضرورت امروز و آتی کشور است. افکار عمومی که در این ماهها شاهد این کشاکش بودهاند، درباره این ماجرا در موعد خود قضاوت صریح و روشن خواهند داشت.
نظر کاربران
بعنوان یک شهروند دیگر خود را مقید به شرکت در انتخابات مجلس نمی دانم . چون نماینده من وقتی قرار باشد بجای آب روی آتش ریختن در اوضاع کنونی کشور . به اختلافات شخصی و خالی کردن عقده های خود بپردازد دیگر به چه کار من می آید . جز اینکه عذاب وجدان بگیرم که چرا رای دادم تا فرصتی ایجاد شود برای کسی یا کسانیکه مجلس را محل تسویه حسابهای جناحی خود قرار داده اند و بجای پرداختن به امور مهم مردم چوب لای چرخ دولتی می گزارند که انتخاب اکثریت مردم بوده است و این یعنی نادیده گرفتن مردم