این آجیل یک نوع مولتیویتامین است!
میوه فندق سرشار از ویتامینهایA،B۱،B۲،C،E و املاح معدنی کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم است.
عصرترکیه: میوه فندق سرشار از ویتامینهایA،B۱،B۲،C،E و املاح معدنی کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم است.
همچنین در ۱۰۰ گرم مغز فندق۶۰۰ کالری، در ۱۰۰ گرم فندق با پوست ۳۰۰ کالری و در یک عدد آن ۱۰ کالری انرژی نهفته است.
به گفته یک متخصص تغذیه ، با مصرف ۱۰ دانه فندق هرفرد میتواند بخش عمدهای از ویتامینEبدن خود را تامین کند البته فندق علاوه بر مزایای مذکور دارای کالری بالایی است و مصرف بیش از اندازه آن میتواند چاق کننده باشد.
در میان میوههای روغنی، فندق قابل هضمترین و مغذیترین آنها به شمار میرود. فندق خشک حدود ۷۰ درصد وزن خود مواد چربی و ۱۵ تا ۲۰ درصد مواد پروتئینی دارد و به سبب فقدان مواد هیدروکربنی، مصرف آن به مبتلایان دیابت توصیه میشود.
این میوه تقویت کننده معده و رودهها بوده و میتواند سموم بدن را خارج سازد، از این رو اگر بخواهید به این مزیت فندق دست یابید، آن را هنگام گرسنگی مصرف کنید تا رودههای شما را تقویت کند.
نظر کاربران
عصر ترکیه میگه:
چرا؟
چون ترکیه یکی از بزرگترین صادره کننده فندقه
ادامه رو خودتون حدس بزنید