۱۵۰۲۶۹۳
۲۸۹
۲۸۹
پ

حمله سایبری به اسرائیل از طریق تلگرام

یک روزنامه اسرائیلی امروز (سه‌شنبه) گزارش داد حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی در پیام‌رسان تلگرام افزایش یافته است.

فارس: یک روزنامه اسرائیلی امروز (سه‌شنبه) گزارش داد  حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی در پیام‌رسان تلگرام افزایش یافته است.

5160437

روزنامه «یدیعوت آحارونوت» خبر داد گروهی از هکرهای بنگلادشی و اندونزیایی از ۶ ماه پیش تاکنون حملات سایبری علیه شهرک‌نشینان اسرائیلی را با کنترل حساب‌های کاربری آن‌ها در پیام‌رسان تلگرام آغاز کرده‌اند.

این روزنامه به نقل از «انجمن اینترنت اسرائیل» نسبت به موج حملات برای هک و تصاحب حساب‌های تلگرام از طریق پست صوتی تلفن هشدار داد.

«یوناتان بن حورین» مدیر خط اینترنت امن در فلسطین اشغالی گفت مهاجمان حساب‌های تلگرام متعلق به اسرائیلی‌ها را کنترل می‌کنند و گاهی اوقات با استفاده از شماره تلفن افرادی که حساب باز نکرده‌اند، حساب‌های جدید ایجاد می‌کنند.

این روزنامه می‌گوید این حمله از ۶ ماه پیش آغاز شده، اما اخیراً افزایش یافته است.

یدیعوت آحارانوت احتمال داد که منشأ این کارزار سایبری از بنگلادش و اندونزی باشد، دو کشوری که اسرائیلی‌ها از زمان آغاز جنگ غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ در معرض چندین حمله سایبری آن‌ها قرار گرفته‌اند.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج