۱۵۰۱۹۵۲
۱۲ نظر
۱۰۱۹
۱۲ نظر
۱۰۱۹
پ

تنابنده با «پایتخت» تلویزیون را نجات داد!

محسن تنابنده " با " پایتخت " نشاط و شادابی را به آرمغان آورد و فضای تلویزیون را از تلخی و ناکامی نجات داد! و صد البته جامعه فعلی را !!

محمد گبرلو در خبرآنلاین نوشت: محسن تنابنده " با " پایتخت "  نشاط و شادابی را به آرمغان آورد و فضای تلویزیون را از تلخی و ناکامی نجات داد! و صد البته جامعه فعلی را !!

Capture

آغاز سریال پایتخت نیاز به یادآوری چند نکته منصفانه دارد: طبیعتا میتوان به فصل هفتم سریال پایتخت ،نقد و تحلیل داشت و کم و کاستی های این فصل را برشمرد و ادعا کرد تنابنده در ورطه تکرار افتاده و یا تلویزیون را مورد حمله قرار داد که از موقعیت یک سریال کمدی آگهی های میلیاردی جذب کرده و یا برای جذب تنابنده و تیم اش میلیاردها تومان هزینه کرده و یا حتی میتوان به تنابنده اعتراض کرد و شکستن عهداش ( که دیگر با تلویزیون کار نمیکند) را به رخ اش کشید اما نکته مهم تماشاگران ثابت تلویزیون هستند ، آنها چه گناهی کرده اند که باید تقاص اشتباه ، ندانم کاری و نابلدی دیگران را بدهند!!

مدیران تلویزیون فکر نکنند با جذب تنابنده و تیم اش و ادامه ساخت سریال پایتخت، بزرگترین خدمت و افتخار را انجام دادند! برعکس، حفظ سرمایه های ارزشمند ،که در تلویزیون برنامه سازی های موفق دارند، از وظایف اولیه و کمترین کار مدیریتی محسوب می شود که متاسفانه چند سالی است برخی مدیران تلویزیون ، متکبرانه، مغرورانه و بی خود و بی جهت، این سرمایه های گرانبها را به بهانه تحول ارزشمدارانه کنار گذاشتند و سطحی ترین شیوه برنامه سازی و ضعیف ترین نیروها را جایگزین کردند تا شاید روزی، شاهد تحول آرامانگرایانه باشند اما زهی خیال باطل!! چون این اندیشه از ابتدا سست و بی محتوا بنیان گذاشته شده است و  به این بهانه همه بناهای آرمان گرایانه گذشته را تخریب کردند. 

"محسن تنابنده" با "پایتخت" اش همانند برخی برنامه هایی که به بهتنه آرامانخواهی تعطیل شدند، یک برند موفق و موثر برای جذب تماشاگر ایرانی است. این سرمایه های گرانبها، براحتی بدست نیامده که با غفلت برخی مدیران نادان ،براحتی از دست برود . ارزش دارد که مدیران تلویزیون از خوتب غفلت بیدار شده، با هر روش درست و عاقلانه ای، این برند ها را حفظ و در جذب آنان کوشا باشند، گاهی کلمه "عذرخواهی و اشتباه کردم" را برای چنین مواقعی در نظر گرفتند حتی اگر صاحبان این برند ها در مقطعی معترض بودند و یا مایل به همکاری نبودند و یا مدتی مایل بودند از تلویزیون دور باشند و به اصطلاح قهر باشند! باز هم ارزش تعامل دارند. یادمان باشد فرهنگ و هنر این سرزمین را مدیران نمی سازند!

منتقدین و تحلیل گران حق دارند فصل هفتم پایتخت را همانند سالهای قبل مورد نقد و چالش قرار دهند، تنابنده و تیم اش هم باید استقبال کنند اما نکته حایز اهمیت این است، امثال محسن تنابنده این مدل سوژه ، قصه ، لوکیشن و بازیگران و نوع ساختار موقعیت کمدی را ثابت و انحصاری جلو می روند و از فرمول ثابت اش هم عدول نکرده اند، اگر قرار است تحلیلی نوشته بشود این ملاحظات باید در نظر گرفته شود و قلم شان هر چند تلخ و تند باید برای بهبود و موفقیت همین مسیر نشانه برود.

مخالفین مدیران فعلی تلویزیون  ، تکلیف خودشان را مشخص کنند. نباید به هر بهانه ای مدیران تلویزیون را مورد حمله و انتقاد قرار داد . معمولا در همه ی سریالهای روزانه دنیا ، نکات اجتماعی ، سیاسی جامعه مد نظر قرار گرفته و  دستمایه سریال ساز قرار میگیرد و یا از فرصت جذب آگهی گسترده و کسب درآمد، بهره برداری لازم را می برند و یا در نوع قرارداد با تیم سازنده که موثر در جذب گسترده مخاطب است ملاحظات متفاوتی با روال عادی قراردادها در نظر گرفته می شود .نباید بدون در نظر گرفتن این موارد ، بی جهت و بی منطق سریال ، عواملش و مدیران تولیداش را مورد حمله سیاسی و گاه کینه ورزانه قرار داد.

امیدواریم" پایتخت" برای همه ی گروه تولید ، سرافرازی و موفقیت ایجاد کند تا در پایان بتوان محکم و مستدل  از تنابنده و اثرش دفاع کرد، جریان نقد تعارف بردار نیست!!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • چشم سوم

    پایتخت خوبه ودرایام تورم بالا!مفرح روح انسانه تاحدودی،امیدوارم سری جدیدپادری-نون خ-خنده بازار وچارخونه،ساخته بشه.

  • حسینما

    تنفس مصنوعی، امیدوارم به خواست و سلیقه مردم احترام بگذارند

  • گل آقا

    چطور خدا میدونه ؟ بیچاره ببینده که از بی چاره گی نشسته اینو تماشا میکنه
    سریالی چرت و بی محتوا که فقط ظاهرا جیب آقای تنابنده و دیگر بازیگران و دست اندرکاران رو پرکرده

  • ف.....ت

    برنامه های تلویزیون جز زندگی پس از زندگی هیچ برنامه ای جالبی نداشت

  • ف.....ت

    عالیه دمشون گرم

  • پدرام

    ما که تا قبلش شبکه یک دو وسه را نگاه نمی کردیم‌گاهی ورزشی ۳ را نگاه می کردیم که اونم‌داوران‌نتیجه را از قبل برامون تعیین می کنند!

  • حاج قاسم

    عزیزه من مادوست داریم شما نگاه نکن بیچاره هم خودتی

  • مهدی

    بهترین پایتخت با اختلاف

  • ر

    اتفاقا ما هیچوقت دوینداریم ماهواره نگاه کنیم.صبح تا شب تلویزیون ایران نگاه می‌کنیم.

  • علی

    بعد از پایان سریال پایتخت دوباره با تلویزیون خداحافظی میکنیم

  • بی نام

    سریال خوبیه .طنزش مفرح و البته استاندارد هست.ولی ای کاش توی این شرایط تحریم اینقدر پول از صداوسیما نمیگرفتن

  • منصور

    خیلی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج