۱۵۰۰۵۷۴
۱۱۱
۱۱۱
پ

روش تهیه ته چین مرغ و بادمجان مجلسی

ته چین مرغ و بادمجان یک غذای خوشمزه و اصیل شیرازی است که می تواند یک انتخاب عالی برای مهمانی ها و دورهمی های عید باشد. پیشنهاد می کنیم حتما این غذای دلچسب را درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

همشهری آنلاین: ته چین مرغ و بادمجان یک غذای خوشمزه و اصیل شیرازی است که می تواند یک انتخاب عالی برای مهمانی ها و دورهمی های عید باشد. پیشنهاد می کنیم حتما این غذای دلچسب را درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. 

5154119

ته چین، با آن رنگ طلایی و عطر دل‌انگیزش همیشه یکی از غذاهای ویژه سفره‌های ایرانی بوده است. ته چین را به روش های مختلفی با گوشت قرمز و گوشت مرغ درست می کنند که ما امروز قصد داریم روش تهیه ته چین مرغ و بادمجان را به شما آموزش دهیم که بی نهایت خوشمزه است.

مواد لازم

برنج ۴ پیمانه

ماست غلیظ ۴ قاشق سوپ‌خوری

تخم مرغ ۲ عدد

سینه مرغ ۳۰۰ گرم

بادمجان ۲ عدد

زعفران ۲ قاشق سوپ‌خوری

زرشک ۴ قاشق سوپ‌خوری

پیاز ۱ عدد

شکر ۱ قاشق سوپ‌خوری

روغن مایع ۴ قاشق سوپ‌خوری

نمک ۱ قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه ۱.۴ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

ابتدا پیاز را ریز خرد می کنیم و با روغن در یک قابلمه تفت می دهیم. سپس تکه های بزرگ سینه مرغ بدون استخوان را به پیاز اضافه می کنیم. بعد از کمی تفت به آن ادویه های فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران دم کرده و نمک را می افزاییم. بعد از ۳ دقیقه به آن یک و نیم لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بپزد.

بادمجان ها پوست می کنیم و حلقه ای برش می زنیم و با روغن سرخ می کنیم.

برنج را نیز از یک ساعت قبل خیس می کنیم و بعد از یک ساعت آن را روی حرارت می گذاریم و برنج را آبکش می کنیم. برنج را حتما زنده بردارید.

در یک ظرف دو عدد تخم مرغ را می شکانیم و با اضافه کردن ماست پرچرب و روغن مایع و دم کرده زعفران، مواد را هم می زنیم تا خوب به خورد هم بروند و سپس برنج را به آنها اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

در یک قابلمه نسوز کمی از برنج زعفرانی شده را می ریزیم و کف ظرف پخش می کنیم و کف گیر آن را فشرده می کنیم. سپس لایه اول بادمجان ها را می چینیم. دقت کنید مواد از لبه قابلمه یک سانت فاصله داشته باشند. این کار باعث می شود برنج های لایه دوم به لایه زیرین می چسبد و موقع برگردان، ته چین وا نمی رود. روی بادمجان ها سینه های مرغ را به تکه های کوچک تر تقسیم می کنیم و می گذاریم. پیازهایی که با مرغ از قبل پخته بودیم هم روی این مرغ و بادمجان می ریزیم چرا که کاراملی شده و بسیار خوش طعم است. زرشک را نیز در روغن کمی تفت می دهیم و به این ترکیب اضافه می کنیم. حالا لایه دوم برنج را روی مواد می ریزیم و مابقی مواد را در این لایه می ریزیم و مجدد روی آن برنج می ریزیم و با کف گیر مواد را فشرده می کنیم.

ته چین را روی حرارت به مدت یک ساعت دم می اندازیم. داخل فر هم می توانید به مدت یک ساعت و ۲۰ دقیقه بگذارید. بعد از دم کشیدن زیر حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید ده دقیقه روی گاز بماند تا راحت تر جدا شود. دیس سرو را روی قابلمه می کنیم و ته چین را بر می گردانیم. روی ته چین را نیز با خلال پسته، بادام و زرشک تزیین کنید.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج