۱۵۰۰۳۹۶
۱۴ نظر
۷۰۶
۱۴ نظر
۷۰۶
پ

چرا تغییر ساعت در سال جدید الزامی است؟

​رئیس شورای هماهنگی شهرک‌های صنعتی سراسر کشور گفت: رئیس جمهور باید ساعت رسمی کشور را در نیمه نخست سال تغییر دهد تا روزهای بلندتری داشته باشیم و در مصرف برق هم صرفه‌جویی شود.

ایلنا: رئیس شورای هماهنگی شهرک‌های صنعتی سراسر کشور گفت: رئیس جمهور باید ساعت رسمی کشور را در نیمه نخست سال تغییر دهد تا روزهای بلندتری داشته باشیم و در مصرف برق هم صرفه‌جویی شود.

169999212

مهدی بستانچی، رئیس شورای هماهنگی شهرک‌های صنعتی سراسر کشور در گفت‌وگو درباره لزوم تغییر ساعت رسمی در نیمه اول سال توضیح داد و گفت: در سال‌های گذشته ساعت رسمی کشور در نیمه نخست سال تغییر می‌کرد اما در سه سال گذشته این اتفاق نیفتاد و ساعت کار ثابت نگه داشته شد و در مقابل ساعت کار اداره‌های دولتی به 5.5 صبح تغییر کرد در حالی که مردم در این ساعت به ادارات رجوع نمی‌کنند در این شرایط انتظار می‌رود رئیس جمهور این جریان اشتباه سه ساله را اصلاح کند تا در نیمه نخست سال روزهای بلندتری داشته باشیم و در مصرف برق هم صرفه‌جویی صورت بگیرد.

وی افزود: تغییر نکردن ساعت رسمی در نیمه اول سال سبب می‌شود بخشی از ساعت کاری به ساعت پایانی روز و زمان تاریک شدن هوا کشیده شود در حالی که در آن ساعت‌ها با توجه به نیاز به روشنایی مصرف برق در کشور افزایش چشمگیر پیدا می‌کند و این در حالی است که در نیمه اول سال به دلیل شدت گرفتن گرما میزان مصرف برق در اوج خود در طول سال قرار دارد.

بستانچی درباره آخرین وضعیت قطعی برق و گاز صنایع در زمستان اظهار کرد: به لطف افزایش دمای هوا از اواسط اسفندماه قطعی برق واحدهای صنعتی متوقف شده و صنعت جریان عادی تولید را سپری می‌کند هرچند این شرایط موقت است و با تشدید گرما از اواسط خرداد بار دیگر صنایع با قطعی برق روبه‌رو خواهند شد زیرا دولت تاکنون برنامه‌ای برای جبران ناترازی انرژی ارائه نکرده است.

رئیس شورای هماهنگی شهرک‌های صنعتی سراسر کشور در اظهارنظر درباره نامه وزیر نیرو به وزیر صمت مبنی بر ناتوانی این وزارتخانه در تامین برق صنایع در ایام اوج‌گیری مصرف گفت: اگر منظور وزیر خودتامین شدن صنایع است که صنایع توان این کار را ندارند آن هم در شرایطی که امروز تولید با چالش‌های گوناگون دیگر به ویژه کمبود نقدینگی مواجه است.

وی تصریح کرد: حتی پیشنهاد دولت در تامین برق از منابع تجدیدپذیر و استفاده از پنل‌های خورشیدی هم ایده‌ای عملیاتی نیست زیرا هزینه تامین تجهیزات تواید برق تجدیدپذیر را به صنایع تحمیل می‌کند و اصلا باید بررسی کرد که شبکه برق کشور ظرفیت اضافه شدن میزان قابل‌توجه برق تجدیدپذیر را دارد یا نه؟

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • جمال

    چرا تغیر بدیم بیکارید ساعت به این خوبی

  • خسته روزگار

    جمع کنید بابا این مسخره بازیارو یه ساعت زود میشه یه ساعت دیر میشه دیگ کار دیگه ازدستتون نمیاد تمام شده مسخره بازی

  • مخفی بمونه

    مزخرفه این حرف

  • چشم سوم

    درکل این تغییرساعت،درکشورهای پیشرفته اجرامیشه وجواب داده.

  • بهزاد

    این چرت وپرتها را منعکس نکنید

  • صدف

    دقیقاً درسته..... تغییر ساعت الزامی هست و کمک شایانی به خدمات دولتی میکند.....
    آخه کی ساعت شش صبح می‌ره بانک یا سازمان ها برای انجام کار

    من خودم کارمندم.....عملا تا ساعت نه صبح بیکاریم از 9به بعد مشتری میاد.

  • کریم خان

    این حرف ها سند علمی نداره

  • محمد

    وجدان کاری داشته باشیدکمک ب دولت میشه

  • حسین

    لطفا درج نمائید...

  • sam63

    اقتصاد خراب رو بندازین گردن ساعت این دفه

  • امیر

    بیچاره ساعت ،تدبیر و ناترازی گندکاری دولتش را انداخت گردن ساعت

  • ارزو

    اتفاقا ساعت تغییر نکن بهتر برای خوزستان چون هوا گرم ما مجبور نشیم درساعت غیر واقعی بریم بیرون لطفا به ساعت دست نزنید به فکر افتصاد باشید که اگر کاری نکنید عاقبت خوبی نداره لطفا بجای تغییر ساعت بر بازار نظارت کنید

  • علی

    توی زمستان که ساعت ها تغییر نمی‌کرد؟ پس چرا برق‌ها قطع شد.
    چطوره شب و روز رو به خاطر سرمایه داران عوض کنیم؟

  • علی

    توی زمستان که ساعت ها تغییر نمی‌کرد؟ پس چرا برق‌ها قطع شد.
    چطوره شب و روز رو به خاطر سرمایه داران عوض کنیم؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج