۱۴۹۹۹۳۷
۱۵ نظر
۲۴۳۰
۱۵ نظر
۲۴۳۰
پ

فروش نستله و کوکاکولا در تهران ممنوع شد!

همزمان با سیصد و سیزدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، طرح ممنوعیت تبلیغات کالاهای اسرائیلی در سطح شهر تهران با حداکثر آراء موافق تصویب شد.

فرهیختگان: همزمان با سیصد و سیزدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، طرح ممنوعیت تبلیغات کالاهای اسرائیلی در سطح شهر تهران با حداکثر آراء موافق تصویب شد. مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی طرح ممنوعیت تبلیغات کالاهای اسرائیلی، اظهار کرد: علاوه بر ممنوعیت تبلیغات، فروش این کالاها در فروشگاه های شهروند و میادین میوه و تره بار و خرید این کالاها توسط شهرداری در برنامه ها نیز ممنوع است.

243552

وی تأکید کرد: هرگونه تبلیغات از امکانات و ظرفیت های تبلیغاتی شهرداری برای کالاهای دارای نشان اسرائیلی همچون کوکاکولا و نستله و شرکت های تحت لیسانس اسرائیل ممنوع خواهد بود.

گفتنی است؛ طرح ممنوعیت تبلیغات کالاهای اسرائیلی در تهران با حداکثر آراء موافق تصویب شد.

اهداف اصلی این طرح، جلوگیری از تبلیغات برندهای حامی رژیم صهیونیستی در فضاهای تبلیغاتی شهر تهران، ممانعت از گسترش فعالیت اقتصادی شرکت‌های مرتبط با این رژیم در ایران، حمایت از آرمان فلسطین و انعکاس مقاومت مردم این سرزمین، مطابق با منویات مقام معظم رهبری عنوان شده است. 

بر اساس متن مصوبه، شهرداری تهران موظف است  ممنوعیت تبلیغات برندهای حامی رژیم صهیونیستی در تمامی ظرفیت‌های تبلیغاتی شهرداری تهران، ازجمله بیلبوردها، تابلوهای شهری و سایر رسانه‌های وابسته، ممنوعیت فروش و عرضه کالاهای این شرکت‌ها در تمامی واحدهای وابسته به شهرداری، ازجمله فروشگاه‌های شهروند و بازارهای میوه و تره‌باروعدم خرید و استفاده از محصولات مرتبط با این شرکت‌ها توسط شهرداری تهران و تمامی سازمان‌های تابعه اجرایی شود.

برای تعیین مصادیق دقیق شرکت‌های مشمول این ممنوعیت، کمیته‌ای ویژه تشکیل خواهد شد که شامل یک نماینده از شورای اسلامی شهر تهران به پیشنهاد کمیسیون فرهنگی و اجتماعی، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران است. این کمیته وظیفه دارد موارد خاص را بررسی کرده و در صورت لزوم، جلسات خود را به درخواست یکی از اعضا برگزار کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • کاوه آهنگر

    این ممنوعیت خودش بزرگ ترین تبلیغ محسوب میشه

  • انسیه

    چند سال دیر یادتون افتاد

  • علی

    بهترین نوشیدنی کوکاکولا.....

  • s

    نه تورو خدا نکنین اینکارو آخه اسراییل با این حرکت ورشکسته میشه🤣🤣🤣😏

  • رضا

    وقتی هنوز نمیدونن کوکا اصلش امریکاییه.انتظار داریم مملکتو درست کنن

  • عباس

    دقیقا خودتان اکنون برای این دوکالا تبلیغ نموده اید، یادتان رفته که مردم درست مقابل شماایستاده اند!

  • مرتضی شیخی

    الان ینی مشکلات حل شد؟؟؟؟

  • IRAN

    کارمندان و کارگران این تولیدی ها چی میشن؟!!!

  • Mr

    احتیاج به تبلیغ ندارندجاافتاده هستند

  • حرف حساب

    من که فقط کوکاکولا استفاده می کنم و از این پس هم استفاده خواهم کرد.

  • مموتی

    ماهم آمریکا رو بالاخره تهدید کردیم🤣🤣🤣

  • Reza

    ولی کوکاکولا خیلی خوشمزه س. چیزی از ارزش این نوشیدنی کم نمیشه. پرطرفدارترین نوشیدنی در جهان.

  • علی

    رفتم یک قوطی نستله تاریخ جدید خریدم آوردم خونه توش کرم گذاشته بود

  • محمود

    حماقت تا به کی

  • گل آقا

    خدارو شکر ، خداروشکر آخرین و مهمترین معضل کشورهم حل دیگه بریم با این اوج رفاه و آرامش و وامنیت پدر آمریکا و اروپا رو دربیاریم
    آقا اصلا پدرشون در اومده همینکه کوکاکولا نخریم اینا از گشنگی میمرین خدارو شکر که بازهم با درایت مشکل حل شد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج