۱۴۹۹۸۸۲
۱۴ نظر
۱۶۸۳
۱۴ نظر
۱۶۸۳
پ

آقایان نماینده از سوئدی‌ها یاد بگیرید!

حکمرانان جامعه اسلامی ما نباید از مسئولین سوئدی الگوبرداری کنند بلکه خودشان باید برای آنها الگو باشند ولی چه می‌توان کرد که اکنون در وضعیتی قرار داریم که با نهایت تأسف باید به کارگزارانمان توصیه کنیم مردمی بودن را از نمایندگان مجلس سوئد یاد بگیرند.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: حکمرانان جامعه اسلامی ما نباید از مسئولین سوئدی الگوبرداری کنند بلکه خودشان باید برای آنها الگو باشند ولی چه می‌توان کرد که اکنون در وضعیتی قرار داریم که با نهایت تأسف باید به کارگزارانمان توصیه کنیم مردمی بودن را از نمایندگان مجلس سوئد یاد بگیرند.

6199439

توجه به شرایط نمایندگان مجلس سوئد که یکی از کشورهای پیشرفته دنیای امروز است، می‌تواند کارگزاران مجلس شورای اسلامی ما را متوجه زیاده‌طلبی‌هایشان نماید.

در مجلس سوئد، از دستیار، قهوه مجانی و حقوق زیاد خبری نیست. شرایط حاکم بر مجلس این کشور اینها هستند.

- این مجلس فقط سه خودرو دارد برای مناسبت‌های رسمی.

- دستور اینست که نمایندگان از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند.

- تا سال 1957 (1336) حقوق اصلاً دریافت نمی‌کردند، الان حقوقشان 40000 کرون سوئد است کمتر از حقوق یک معلم ساده!

- برای رفت و آمد، کارت بلیط اتوبوس و غیره سالیانه به آنها داده می‌شود.

- نمایندگان حق ندارند حقوق خود را بالاتر ببرند!

- فقط به نمایندگانی آپارتمان مسکونی داده می‌شود که ساکن استکهلم نبوده باشند.

- آپارتمان 45 مترمربعی بدون اتاق خواب جداگانه.

- دوست و فامیل‌شان حق ندارند شب را در آنجا سپری کنند، مگر اینکه هزینه اقامت آن شخص را بپردازند.

- در مجلس گارسون وجود ندارد، هر نماینده هزینه غذای خودش را می‌پردازد و ظرف غذای خودش را می‌شوید.

 - نماینده دستیار ندارد، منشی ندارد، خودش برنامه‌های کاری خود را تنظیم می‌کند و تلفن‌هایش را جواب می‌دهد.

- اگر تاکسی کرایه کند انتظار اینست که نزدیک‌ترین مسیر را انتخاب نماید.

- مجلس اشتراک رسانه‌های مهم‌تر کشور را دارد و همه رسانه‌ها برای نمایندگان رایگان است که مشترکاً استفاده کنند.

- اگر بخواهند سفر کاری بروند باید ارزانترین گزینه مثلاً کوپه ارزان‌تر قطار را انتخاب کنند.

- برای سفر خارجی حداکثر 50000 کرون معادل 5400 دلار حق دارند هزینه کنند.

- هیچگونه پرداخت حقوق مادام‌العمر ندارند بلکه فقط تا دو سال بعد از پایان دوره نمایندگی به شرط اینکه ثابت کنند که به دنبال کار بوده‌اند می‌توانند تا وقتی کار گیر بیاورند معادل 85 درصد حقوق نمایندگی‌شان را دریافت کنند.

- سیاستمداران محلی که اصلاً حقوق دریافت نمی‌کنند چون کار سیاسی محلی کار عمومی محسوب می‌شود و حقوق ندارد.

اگر بخواهیم از مجلس سوئد در بخش شرایط مادی اختصاص یافته به نمایندگان الگوبرداری کنیم، این دستورالعمل را نباید به نمایندگان مجلس شورای اسلامی محدود کنیم بلکه تمام دستگاه‌های دولتی و حکومتی باید از آن پیروی کنند. تأکید بر مجلس شورای اسلامی به این جهت است که در میان کارگزاران نظام، تهذیب نفس باید از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که مجلس قانونگذاری است شروع شود.

این واقعیت تلخ را هم نمی‌توان نادیده گرفت که بحران اقتصادی کنونی کشور عوارض زیادی دارد که یکی از آنها زیاده‌خواهی‌ها و زیاده‌طلبی‌هاست. این عارضه خطرناک دامنگیر کل کشور شده و اختصاص به قشر خاصی ندارد ولی آنچه تلخ‌تر است اینست که این عارضه به سطوح کارگزاران و حکمرانان هم نفوذ کرده و عده‌ای از آنها را هم مبتلا ساخته است. 

در یک جامعه اسلامی انتظار اینست که حکمرانان در ساده‌زیستی، پرهیز از اشرافی‌گری، آلوده نشدن به زیاده‌خواهی، خودداری از انباشت ثروت و فاصله گرفتن از عامه مردم پیشگام باشند. این ویژگی‌ها می‌توانند برای اقشار مختلف مردم آموزنده باشند و راه را برای اخلاقی شدن جامعه و حرکت به سوی سلامت اجتماعی باز نمایند. 

شوربختانه باید اعتراف کنیم در جامعه کنونی ما چنین ویژگی‌هائی را در کارگزاران و حکمرانان کمتر می‌توان یافت و برعکس، شاهد مسابقه میان آنان برای دستیابی به مزایای بیشتر به ویژه حقوق‌های نجومی و انواع رانت‌ها هستیم و هر روز فاصله آنها با عامه مردم بیشتر می‌شود.

کارگزاران و حکمرانان فقط زمانی می‌توانند مشکلات مردم را لمس کنند که این فاصله به صفر برسد. حکمرانان جامعه اسلامی ما نباید از مسئولین سوئدی الگوبرداری کنند بلکه خودشان باید برای آنها الگو باشند ولی چه می‌توان کرد که اکنون در وضعیتی قرار داریم که با نهایت تأسف باید به کارگزارانمان توصیه کنیم مردمی بودن را از نمایندگان مجلس سوئد یاد بگیرند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • حسینما

    اقتصاد مقاومتی فقط برای مردم است چون برای آقایون نه تنها هیچ تغییر و رنجی متصور نیست بلکه با افزایش بودجه هایشان این فاصله بیشتر میشود

  • داو

    به این میگند قانون آفرین احسنت

  • آشنای قدیم

    اینجا ایرانه و امکان نداره مثل سوئد و یا هر جای دیگه یه همچین. روزی برسه
    حتی قدیم هم نبوده و تو آینده هم نخواهد بود
    چون ماها به چیزایی که اروپایی ها فکر می کنن تو فازش نیستیم

  • امیدوار

    دقیقا همینطور است چند سال پیش برای چند ماهی سوئد بودم و خودم شاهد بودم دو دفعه در
    ایستگاه مترو سوئد خانمی را دیدم که نشسته بود ناهار ساندویج می‌خورد که بعد متوجه شدم نماینده مجلس سوئد است بعد از پرس و جو چیزهایی که شنیدم قابل باور نبود ایکاش نماینده های ما حتی یک صدم کارهای آنها را انجام میدادند

  • برونته

    شرایط سخت ایران فقط برای کارگر جماعته این آقایون باید در ناز و نعمت باشن

  • ی،ی

    این طوری باشه همه ایتعفا میدن وخدمت در راه خدارو نمیخان..

  • ب ه

    اینا جیب مارانزنند واختلاس ودزدی نکنند،ساده زیستی پیشکش شان.

  • مشهدی

    بله. خوابید. اینجا ایران هست

  • سالار۵۱۱

    مرخرف

  • م م

    باید کاری کنندکه تورم بیاد پایین که همه دررفاه باشن

  • علوی

    این خوب است

  • خانم

    اینجا حقوق خودشون را مادام العمر کردن😡😡
    یارب مباد گدا معتبر شود 🙏🙏

  • خانم

    اینجا حقوق خودشون را مادام العمر کردن😡😡
    یارب مباد گدا معتبر شود 🙏🙏

  • امیر

    نمایندگی در ایران یعنی رسیدن به رانت ،درآمدهای فرعی خیلی بزرگ ،کدام انسان عاقلی حداقل ۵۰ میلیارد هزینه می کند تا به مجلس راه یابد ،تا در ۴ سال آینده حدود دو و نیم میلیارد حقوق بگیرد .تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج