پشتگرمی ترامپ به قویترین قدرتِ هستهای جهان
ترامپ با بیان اینکه هنوز رابطه خوبی با «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی دارد که در دوره اول ریاست جمهوری خود چندین نشست با او برگزار کرد، بار دیگر از کره شمالی به عنوان یک «قدرت هستهای» یاد کرد.
ایسنا: ترامپ با بیان اینکه هنوز رابطه خوبی با «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی دارد که در دوره اول ریاست جمهوری خود چندین نشست با او برگزار کرد، بار دیگر از کره شمالی به عنوان یک «قدرت هستهای» یاد کرد.
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در جلسه دفتر کارش در کاخ سفید با «مارک روته»، دبیرکل ناتو در پاسخ به سوال خبرنگاران که آیا برنامههایی برای برقراری مجدد روابط با کیم دارد یا خیر، گفت: «من رابطه خوبی با کیم جونگ اون دارم و خواهیم دید که چه اتفاقی میافتد، اما مطمئنا او یک قدرت هستهای است.»
یکی از مقامات کاخ سفید در پاسخ به این سوال که آیا اظهارات ترامپ نشان دهنده تغییری در سیاست آمریکا در قبال تسلیحات هستهای کره شمالی است، گفت: «ترامپ خلع سلاح هستهای کامل کره شمالی را مانند دوره اول ریاست جمهوری خود دنبال خواهد کرد.»
۱۵ فوریه، «مارکو روبیو»، وزیر امور خارجه ایالات متحده و همتایان ژاپنی و کره جنوبی وی بر «تعهد قاطعانه به خلع سلاح هستهای کامل کره شمالی مطابق با قطعنامههای شورای امنیت ایالات متحده تاکید کردند.»
نظر کاربران
خوب پس کیم بایدهسته ای رابذاره کناراگرجرات داری بگو
ماچرامثل کره شمالی نشدیم.الان بمب اتم داشتیم احترام عزت داشتیم..
مردم کره شمالی را نگاه کن در چه وضعیتی میباشند