۱۴۹۹۳۷۹
۱ نظر
۱۱۰
۱ نظر
۱۱۰
پ

طرح نوروزی پلیس راهور از فردا آغاز می‌شود

​رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای طرح ویژه ترافیکی نوروز ۱۴۰۴ با مشارکت ۲۲ هزار نیروی پلیس، افزایش جرایم تخلفات حادثه‌ساز و بهره‌گیری از یگان پهپادی برای نظارت بر جاده‌های کشور خبر داد.

ایسنا: رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای طرح ویژه ترافیکی نوروز ۱۴۰۴ با مشارکت ۲۲ هزار نیروی پلیس، افزایش جرایم تخلفات حادثه‌ساز و بهره‌گیری از یگان پهپادی برای نظارت بر جاده‌های کشور خبر داد.

63364743

سرهنگ احمد کرمی‌اسد، از آغاز بزرگ‌ترین عملیات ترافیکی کشور در ایام نوروز خبر داد و گفت: این طرح از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ در سراسر کشور اجرا می‌شود. در این بازه زمانی، ۲۲ هزار نیروی پلیس در آماده‌باش کامل خواهند بود و از مرخصی استفاده نخواهند کرد.

وی با اشاره به این که حدود ۷۰ درصد تصادفات در محدوده ۳۰ کیلومتری شهرها رخ می‌دهد، اعلام کرد: این نقاط در اولویت نظارت قرار دارند. همچنین پیامک‌های هشدار برای رانندگانی که تخلفات متعدد داشته‌اند ارسال شده تا از وقوع تخلفات بیشتر پیشگیری شود.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به این که برای بهبود ایمنی حمل‌ونقل عمومی، ۷۰۰ دانشجوی دانشگاه علوم انتظامی در قالب مسافر در اتوبوس‌ها مستقر خواهند شد تا رفتار رانندگان را بررسی کنند، تاکید کرد:  نرخ جرایم تخلفات حادثه‌ساز از ۲۰ اسفند تا ۲۰ فروردین به میزان ۳۰ درصد افزایش یافته است.

سرهنگ کرمی‌اسد از استفاده نخستین‌بار از یگان پهپادی پلیس برای پایش دقیق محورهای مواصلاتی خبر داد و عنوان کرد: ۳۰۰۰ بازرس نامحسوس و دوربین‌های نظارتی نیز در این ایام فعال خواهند بود. تاکنون ۱۴۰۰ نقطه حادثه‌خیز اصلاح شده و برنامه‌ریزی برای رفع دیگر نقاط پرخطر ادامه دارد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا در پایان ابراز امیدواری کرد که این اقدامات به کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ منجر شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • منفرد

    باید با اعلام درست وتوجیهی در شبکه های اصلی بگویند از مردم چی می‌خواهند...مخصوصا حفظ فاصله....که اصلا تابه الان اجرا نشده...طرح جاده ها هست یا در اتوبان هم هست.....

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج