پردهبرداری از قتلی خونین بر سر یک آدرس!
پسر جوان که مرتکب قتل شده بود، وقتی برای سومین بار اسمش در فهرست اجرای حکم قصاص قرار گرفت، با بخشش اولیای دم با یک شرط از مرگ نجات پیدا کرد.
همشهری آنلاین: پسر جوان که مرتکب قتل شده بود، وقتی برای سومین بار اسمش در فهرست اجرای حکم قصاص قرار گرفت، با بخشش اولیای دم با یک شرط از مرگ نجات پیدا کرد.
قتل
۲۴ اردیبهشت ۹۸ درگیری مرگباری در یکی از خیابانهای پایتخت به تیم جنایی اعلام شد. با حضور در محل، آنها با جسد پسر جوانی مواجه شدند که از ناحیه قفسه سینه مورد اصابت چاقو قرار گرفته بود.
دعوا بر سر یک آدرس
در تحقیقات میدانی دوست مقتول گفت: چند روز قبل مقتول با چند پسر دعوایش شد و یکی از آنها دوستم را بهشدت کتک زد. همین مسأله باعث شده بود که کینه او را به دل بگیرد و دنبال فرصتی بود تا او را تنبیه کند. روز حادثه در حال عبور از خیابانی بودیم که اتفاقی یکی از همان پسرها را دیدیم و به سراغش رفتیم. میخواستیم آدرس کسی که دوستم را زده بود بگیریم که شروع کرد به عربدهکشی. من هم عصبانی شدم و شیشه شکستهای برداشتم و به او حمله کردم.
وی افزود: پسر جوان ترسید و گفت آدرسش را ندارم، اما همین که خواستیم آنجا را ترک کنیم، به دوستم چپچپ نگاه کرد و دوباره دعوا بالا گرفت. اینبار او با چاقویی که به همراه داشت ضربهای به قفسه سینه دوستم زد و از محل متواری شد.
جنایت ناخواسته
به دنبـال اظهـارات پسر جوان، تحقیقات برای یافتن متهم آغاز شد و خیلی زود کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت موفق شدند وی را در مخفیگاهش شناسایی و دستگیر کنند. متهم در تحقیقات اولیه مدعی شد که از قتل ناخواسته پشیمان است.
با اعتراف متهم و صدور کیفرخواست در دادگاه کیفری استان تهران، او پای میز محاکمه رفت. متهم با ابراز پشیمانی خواهان بخشش از اولیای دم شد، اما با توجه به درخواست خانواده مقتول، رأی بر قصاص صادر شد.
با تأیید حکم از سوی دیوان عالی کشور، پرونده برای اجرای حکم به شعبه اول اجرای احکام دادسرای امور جنایی پایتخت ارجاع شد، اما وی توانست مهلت بگیرد. بعد از آن یک بار دیگر نام زندانی در فهرست اجرا قرار گرفت و پسر جوان پای چوبه دار رفت، اما هربار او با خواهش از اولیای دم مهلت خواست و باتوجه به تلاش واحد صلح و سازش، خانواده مقتول به او مهلت دادند.
شرطی برای بخشش
در حالی که قرار بود پسر زندانی برای سومین بار پای چوبه دار برود، چندین جلسه صلح و سازش در دادسرای امور جنایی پایتخت برگزار شد و در نهایت اولیای دم برای آرامش روح پسرشان و به خاطر ماه رمضان و قرار گرفتن در آستانه سال نو به شرط دریافت دیه از قصاص قاتل گذشت کردند.
بدینترتیب پسر جوان از قصاص رهایی یافت و بهزودی در دادگاه کیفری استان تهران از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه خواهد رفت.
ارسال نظر