الجولانی با شبهنظامیان کُرد به توافق رسید
ابومحمد جولانی رئیس دولت انتقالی سوریه با فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه برای ادغام نیروهای آن در نیروهای حکومت دمشق، توافق کرد.
تابناک: ابومحمد جولانی رئیس دولت انتقالی سوریه با فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه برای ادغام نیروهای آن در نیروهای حکومت دمشق، توافق کرد.
«ابو محمد الجولانی»، رئیس دولت موقت سوریه از امضای توافق با «مظلوم عبدی»، فرمانده شبهنظامیان کُرد (قسد) برای ادغام این گروه در ساختار دولت جدید خبر داد.
مظلوم عبدی، با نام تشکیلاتی شاهین جیلو، سرکرده شبه نظامیان مورد حمایت آمریکا موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) با احمد الشرع (جولانی) بر سر ادغام این نیروها در نیروهای حکومت موقت سوریه به توافق رسید.
الجولانی تصریح کرد که این توافق طی دیدار امروز دوشبه مورخه ۱۰ مارس با عبدی به امضا رسیده است.
از زمان سرنگونی اسد، گروههای مورد حمایت ترکیه با نیروهای کردی که کنترل بسیاری از مناطق نفت خیز شمال شرق سوریه را در دست دارند، درگیر شدهاند.
جولانی رهبر تحریرالشام، بارها اعلام کرده بود که نیروهای شبه نظامی قسد باید سلاح خود را بر زمین بگذارند و در صورت تمایل به ادامه فعالیت نظامی، حتماً در ارتش تحت امر دمشق ادغام شوند.
این نسخه و پیشنهادی است که توسط ابراهیم کالن رییس سرویس اطلاعاتی میت و هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه به الجولانی داده شد.
ارسال نظر