۱۴۹۷۸۳۸
۱ نظر
۲۷۲۸
۱ نظر
۲۷۲۸
پ

سوئد سفیر ایران را احضار کرد

وزارت خارجه سوئد روز جمعه سفیر ایران را احضار کرد و خواستار آزادی یک زندانی دوتابیعتی سوئدی-ایرانی شد.

ایسنا: وزارت خارجه سوئد روز جمعه سفیر ایران را احضار کرد و خواستار آزادی یک زندانی دوتابیعتی سوئدی-ایرانی شد.

62721409

وزارت خارجه سوئد با احضار سفیر ایران در این کشور، خواستار آزادی فوری «احمدرضا جلالی» زندانی دوتابیعتی به دلایل بشردوستانه و ارائه خدمات پزشکی به وی شد.

این وزارت‌خانه همچنین خواستار دیدار با جلالی در زندان شد.

وزارت خارجه سوئد همچنین ضمن اعتراض به صدور حکم اعدام برای این دو زندانی دوتابیعتی، از تهران خواست که این حکم را اجرا نکند.

جلالی به جرم جاسوسی برای رژیم صهیونیستی بازداشت و پس از محاکمه و طی مسیر طولانی قضائی به اعدام محکوم شد. حکم صادره مورد تایید دیوان عالی کشور قرار گرفته است.

 

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ایرانی ایرانی

    سوئدسفیررااحضارمیکند،آلمان کاندا،فرانسه روسیه،انگلیس،ترکیه،حتی عربستان،افغانستان،آذربایجان،آمریکاهمه وهمه وهمه یاتهدید،یاتخریب،یاتحریم!!!!!!!!چرا؟سیاستمداران چی کاروچه روش غیر قانونی دارن!!!که کل دنیابامانمیسازند
    ملت که به فلاکت رساندین !!!!!لااقل به قانون بین الملی پایبندباشین ازفضاآمدین؟!!!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج