۱۴۹۶۹۹۸
۲ نظر
۲۱۴
۲ نظر
۲۱۴
پ

پزشکیان امسال افطاری نمی‌دهد

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور از تصمیم پزشکیان برای عدم برگزاری ضیافت‌های افطاری هرساله که مسبوق به سابقه بوده، به‌علت مدیریت منابع و صرفه‌جویی خبر داده است.

برترین‌ها: سیدمحمدمهدی طباطبایی معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور تصمیم رئیس‌جمهور در عدم برگزاری «برنامه‌های متداول و سنتی برگزاری افطاری به میزبانی ریاست جمهوری» به‌علت مدیریت منابع و صرفه‌جویی را اعلام کرده است.

5136284 (1)

طباطبایی طی نوشتاری در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس(توییتر سابق) به شرح زیر نوشته است: "بنا به تصمیم و نظر نوآرانه آقای رئیس جمهور در ماه رمضان امسال برنامه‌های متداول و سنتی برگزاری افطاری به میزبانی ریاست جمهوری انجام نخواهد گرفت. انتظار این است وقتی از مدیریت منابع و صرفه‌جویی و جلوگیری از هزینه‌های زائد صحبت می‌کنیم خود پیش‌قدم و عامل به این موضوعات باشیم."

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • عبدالله

    خداوکیلی حرف نداره، از خیلی ها دیندار تره، خدا کمکت کنه

  • علی

    خدایا پزشکیان را برای مردم از شر عوامل تندرو حفظ بفرما 🤲🤲

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج