۱۴۹۶۹۹۸
۷ نظر
۳۲۹
۷ نظر
۳۲۹
پ

پزشکیان امسال افطاری نمی‌دهد

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور از تصمیم پزشکیان برای عدم برگزاری ضیافت‌های افطاری هرساله که مسبوق به سابقه بوده، به‌علت مدیریت منابع و صرفه‌جویی خبر داده است.

برترین‌ها: سیدمحمدمهدی طباطبایی معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور تصمیم رئیس‌جمهور در عدم برگزاری «برنامه‌های متداول و سنتی برگزاری افطاری به میزبانی ریاست جمهوری» به‌علت مدیریت منابع و صرفه‌جویی را اعلام کرده است.

5136284 (1)

طباطبایی طی نوشتاری در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس(توییتر سابق) به شرح زیر نوشته است: "بنا به تصمیم و نظر نوآرانه آقای رئیس جمهور در ماه رمضان امسال برنامه‌های متداول و سنتی برگزاری افطاری به میزبانی ریاست جمهوری انجام نخواهد گرفت. انتظار این است وقتی از مدیریت منابع و صرفه‌جویی و جلوگیری از هزینه‌های زائد صحبت می‌کنیم خود پیش‌قدم و عامل به این موضوعات باشیم."

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • عبدالله

    خداوکیلی حرف نداره، از خیلی ها دیندار تره، خدا کمکت کنه

  • علی

    خدایا پزشکیان را برای مردم از شر عوامل تندرو حفظ بفرما 🤲🤲

  • ک ع

    خوب کاری کردید تازه اکثریت هم روزه خورن

  • سعید

    یک کار درست و قابل تقدیر

  • HP

    ۹۰ در صد. مردم روزه نمیگیرند

  • سادات

    خسیس هست

  • علی

    پزشکیان باید پولو ذخیره کنه برای کاری های اضطراری مثل رفع فیلترینگ

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج