۱۴۹۵۹۴۸
۲ نظر
۶۶۷
۲ نظر
۶۶۷
پ

پادشاه و ملکه انگلستان به استقبال ماه رمضان رفتند!

چارلز سوم، پادشاه بریتانیا به همراه ملکه کامیلا روز در آستانه آغاز ماه رمضان با حضور در رستوران هندی در لندن برای افطار مسلمانان خرما بسته‌بندی کردند. این خرما‌ها قرار است در اختیار بیماران مسلمان گذاشته شوند.

برترین‌ها: چارلز سوم، پادشاه بریتانیا به همراه ملکه کامیلا روز در آستانه آغاز ماه رمضان با حضور در رستوران هندی در لندن برای افطار مسلمانان خرما بسته‌بندی کردند. این خرما‌ها قرار است در اختیار بیماران مسلمان گذاشته شوند.

اسما خان، مالک رستوران ، هنگامی که پادشاه و ملکه بریتانیا در حال بسته‌بندی خرما بودند، با شوخی گفت: «اصلا فکر نمی‌کردم که پادشاه این‌قدر سریع باشد.»

چارلز سوم با خنده پاسخ داد: «من وقت تلف نمی‌کنم.»

پخش-نشدن-ویدئو

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مصیب

    افتاردادن به روزه داران ثواب داردوکارصوابی است ازهرکس باشد

  • گل صبر

    هنوزرمضان شروع نشد😝

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج