۱۴۹۵۸۸۳
۲ نظر
۱۶۷۲
۲ نظر
۱۶۷۲
پ

ریزش کوه بخشی از جاده چالوس را تخریب کرد

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای چالوس از ریزش کوه در محدوده ازارک جاده قدیم چالوس- منتهی به بخش مرزن آباد این خطه غربی مازندران خبرداد و گفت: این سانحه باعث تخریب بخشی از این راه ارتباطی شد.

ایرنا: رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای چالوس از ریزش کوه در محدوده ازارک جاده قدیم چالوس- منتهی به بخش مرزن آباد این خطه غربی مازندران خبرداد و گفت: این سانحه باعث تخریب بخشی از این راه ارتباطی شد.

171712640

مهدی صفایی چهارشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این حادثه یکساعت پیش در محدوده یاد شده رخ داد که نیروهای راهداری با به‌کارگیری امکانات و تجهیزات پس از اعزام به محل حادثه در حال جمع آوری و پاکسازی سطح این محور هستند.

جاده قدیم چالوس - مرزن آباد در مسیر موازی قطعه چهار آزاد راه تهران- شمال قرار گرفته که حدود ۲۵ کیلومتر طول دارد.

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان چالوس گفت: این حادثه خوشبختانه خسارت جانی درپی نداشت اما با توجه به بارش باران، برف و به دنبال آن تغییر دما در چند روز گذشته، احتمال ریزش سنگ و سقوط بهمن در محورهای کوهستانی شهرستان به ویژه جاده چالوس، کندوان و نقاط کوهستانی بخس مرزن آباد دور از انتظار نیست.

صبح امروز هم طبق گزارش ها، سقوط بهمن با ارتفاع پنج متر در جاده کوهستانی مسدود شده کندوان رخ داد و رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای چالوس طی این گزارش گفته بود: این سانحه طبیعی خسارت جانی در پی نداشت.

171712641

وی خاطرنشان کرد: نیروهای راهداری مشغول بازگشایی این جاده هستند و بنا به تصمیم فراجا جاده کندوان به خاطر ریزش برف و کولاک همچنان مسدود است.

رییس اداره راهداری و حمل و نقل شهرستان چالوس اظهارکرد : با توجه به حجم بالای برف و شرایط جوی ناپایدار، خطر سقوط مجدد بهمن و ریزش سنگ در این محدوده کوهستانی محتمل است از این رو، بر اساس تصمیم ستاد مدیریت بحران استان مازندران، جاده کندوان تا روز شنبه هفته آینده مسدود خواهد.

بیش از ۵۰۰ کیلومتر راه روستایی و شهری زیر پوشش اداره راه و شهرسازی چالوس قراردارد.

شهرستان چالوس با جمعیت دستکم ۱۳۰ هزار نفر واقع درغرب مازندران سالانه پذیرای میلیون ها مسافر و گردشگراست

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بینام

    خطرناکترین‌ونا‌امن‌تری‌جاده‌ایران

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج