۱۴۹۴۸۸۷
۲ نظر
۱۷۴
۲ نظر
۱۷۴
پ

ظریف با سفیر پاکستان در تهران دیدار کرد

در دیدار سفیر پاکستان در تهران با معاون راهبردی رئیس‌جمهور بر گسترش همکاری‌های دوجانبه تاکید شد.

ایرنا: در دیدار سفیر پاکستان در تهران با معاون راهبردی رئیس‌جمهور بر گسترش همکاری‌های دوجانبه تاکید شد.

2453355_653

در جریان دیدار «محمد مدثر تیپو» سفیر پاکستان در تهران با محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس‌جمهور، موضوع همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و امنیتی مورد گفت‌و‌گو قرار گرفت.

در این نشست، سفیر پاکستان گزارشی از روند همکاری‌های فعلی بین دو کشور ارائه و بر اهمیت تقویت مناسبات در تمامی زمینه‌ها تأکید کرد.

ظریف نیز با اشاره به جایگاه پاکستان به عنوان همسایه‌ای مهم، خواستار ادامه و ارتقای همکاری‌های مشترک بین تهران و اسلام‌آباد شد.

همچنین موضوع گسترش همکاری‌های همه جانبه در حوزه‌های مختلف از جمله همکار‌های سیاسی، اقتصادی، مبارزه با تروریسم، افراط‌گرایی و انواع قاچاق مورد تأکید دوطرف قرار گرفت.

لزوم هماهنگی بیشتر در چارچوب سازمان همکاری‌های اسلامی (OIC) و سازمان ملل متحد برای مقابله با اقدامات رژیم صهیونیستی نیز از جمله موضوعات مطرح شده در این دیدار بود.

2453356_216

2453357_630

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • حسن

    قانونی.نیست

  • ۱

    رئیس جمهور درسایه!! مگر این شخص رسمی و قانونی هست که دیدار با افراد خارجی دارد؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج