۱۴۹۴۴۹۷
۲ نظر
۱۴۵۰
۲ نظر
۱۴۵۰
پ

تصاویر پربازدید از حاشیه جشن ازدواج در مشهد

​اولین مراسم جشن ازدواج بسیجیان از سراسر کشور، با حضور ۲۱۰ زوج در مشهد مقدس و در جوار بارگاه امام رضا(ع) برگزار شد.

فارس: اولین مراسم جشن ازدواج بسیجیان از سراسر کشور، با حضور ۲۱۰ زوج در مشهد مقدس و در جوار بارگاه امام رضا(ع) برگزار شد.

a6b5778d-b648-45ca-aa9b-f241a17da910

اولین مراسم جشن ازدواج بسیجیان از سراسر کشور، ظهر امروز با حضور ۲۱۰ زوج در مشهد مقدس و در تالار قدس بارگاه امام رضا(ع) به همت معاونت اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین و صندوق ذخیره بسیجیان برگزار شد.

 میثم رضوان‌پور، معاون اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین در این مراسم اظهار کرد: کاهش جمعیت ایران از اهداف دشمن است، دشمن فهمیده کجا باید سرمایه‌گذاری کند و به همین دلیل بر روی فرزندآوری خیلی کار می‌کند تا نسل ما را تضعیف کند.

 وی افزود: میانگین سن ازدواج در کشور بالا رفته و در پی آن فرزندآوری کم می‌شود، بنابراین ازدواج آسان در کشور باید تبدیل به یک جریان شود.

رضوان پور با بیان این که اساسی ترین زیربنای ملت، نظام خانواده است، گفت: این زیربنا با تحریم اقتصادی و جنگ به مشکل نمی‌خورد و مستحکم‌تر از اینها است که با تحریم به لرزه درآید.

پی ادامه داد: در موسسه خدمات درمانی بسیجیان، طرح رویش امید (حمایت از زوج های نابارور) را با هدف توسعه دسترسی همه افراد جامعه هدف به خدمات درمان ناباروری در دستور کار خود قرار داده ایم.

مدیر جمعیت معاونت اجتماعی بسیج مستضعفین نیز گفت: برای این زوجین علاوه بر پرداخت تسهیلات برای کمک به زوجین، سفر‌های زیارتی و سیاحتی مانند زیارت حرم امام رضا (ع) نیز برنامه ریزی شده است.

2160392

3031236_110

3031237_450

12045593_652

47298841-f5af-42fd-bb99-2729586f8cc4

imna-841139

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • عباسی

    چه جراتی اینا دارند ازدواج کردند با این وضعیت فلج اقتصاد

  • قاسم

    سلام شما که این را می دانید چرا می گذارید افغانیها بیایندکار ومسکن را از جوانان ما بگیرندتانتوانند ازدواج کنند جمعیت کم شود خدا می یکی از دلایل کاهش جمعیت تو کشور افغانیها هستند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج