۱۴۹۳۵۷۵
۴۹۷
۴۹۷
پ

اسرائیل مدعی ترور یکی از فرماندهان حماس شد

منابع خبری اسرائیل مدعی شدند که در حمله تروریستی رژیم اسرائیل به لبنان، «محمد شاهین» از فرماندهان بخش عملیاتی حماس هدف قرار گرفته است.

خبرگزاری تسنیم: منابع خبری اسرائیل مدعی شدند که در حمله تروریستی رژیم اسرائیل به لبنان، «محمد شاهین» از فرماندهان بخش عملیاتی حماس هدف قرار گرفته است.

Capture

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی امروز سه‌شنبه مدعی شد پهپاد اسرائیلی یکی از مسئولان حماس در لبنان را در نزدیکی ورودی شهر صیدا در جنوب لبنان هدف عملیات ترور قرار داده است.

خبرگزاری رویترز نیز به نقل از دو منبع مطلع از ترور محمد شاهین از فرماندهان حماس در لبنان خبر داد. هیلل بیطون، خبرنگار شبکه 14 تلویزیون اسرائیل در این باره گفت: هدف حمله محمد شاهین، فرمانده بخش عملیات حماس در لبنان بوده است.

وزارت بهداشت لبنان از شهادت یک نفر و مجروح شدن تعدادی دیگر در حمله پهپادی به یک خودرو در شهر صیدا خبر داد ولی تاکنون به هویت آن‌ها اشاره‌ای نکرده است.

ساپیر لیپکین خبرنگار اسرائیلی نیز اعلام کرد فردی که امروز هدف عملیات پهپادی اسرائیل قرار گرفته برخلاف گمانه زنی‌ها نه فردی عالی رتبه بلکه تنها یک فرمانده میدانی حماس در لبنان بوده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج