۱۴۹۳۱۱۳
۶ نظر
۶۹۷
۶ نظر
۶۹۷
پ

رودربایستی عجیب پزشکیان با وزرای دولت

یک روزنامه اصلاح‌طلب بر این باور است که مسعود پزشکیان با وزرایش تعارف دارد و برخی از آنها را به خاطر وفاق نگه داشته است!

یک روزنامه اصلاح‌طلب بر این باور است که مسعود پزشکیان با وزرایش تعارف دارد و برخی از آنها را به خاطر وفاق نگه داشته است!

Capture

روزنامه هم‌میهن نوشت: منتقدان و فعالان سیاسی برخی از انتصابات سیدمحمد اتابک، وزیر صمت مانند علی خطیبی به‌عنوان مدیرعامل صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی (زیرمجموعه‌های ایمیدرو) را راهی برای تعامل با تندروها و تلاش برای راضی کردن آنها قلمداد کردند.

جالب آنکه طی بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های بخش صنعت و معدن در رشد اقتصادی ۸ درصد، بگومگوی پزشکیان و اتابک درباره گرما و استفاده از چراغ‌های بسیار نمایشگاه مورد توجه بسیاری از رسانه‌ها قرار گرفت. پزشکیان به این موضوع اعتراض کرد و اتابک به جای عذرخواهی رودررویی با پزشکیان را انتخاب کرد.

آنجا بود که برخی از منتقدان در تحلیل رفتار اتابک به نوعی اعلام کردند؛ «آقای وزیر می‌داند که پزشکیان حتی اینقدر اختیاری ندارد که بتواند وزیر خود را عزل کند.» رئیس‌جمهور حتی در برخورد با عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو هم نتوانست مردم را راضی کند و تنها به عذرخواهی از مردم بسنده کرده و از اشتباه محاسباتی آقای وزیر خبر داد. وزیری که میراث دولت ابراهیم رئیسی است و انتقادات بسیاری بر عملکرد او در ناترازی‌ها و قطع برق وجود دارد.

محاسبات او به‌گونه‌‎ای بود که برق تهران یا همان پایتخت کشور ساعت‌ها قطع می‌شود و این امر بحث بین وزرای دولت را هم عیان کرد. از یک سو علی‌آبادی سعی می‌کرد این اتفاق را به گردن وزارت نفت بیندازد و پاک‌نژاد هم مقصر اتفاق را وزارت نیرو می‌دانست. تمام این اتفاقات شاید حاکی از آن است که پزشکیان هم با رودربایستی و تعارفات سیاسی پیش می‌رود و بر مبنای وفاق برخی از آنها را نگه داشته است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • چشم سوم

    افرادناکارآمدوبی عرضه دردولت،بی تعارف،برکنارکنید.

  • اهوازی

    با اینکه مردانه و وجدانا طرفدار شما هستم ولی کاری از دست شما برنمی آید باید استعفا بدی بهتر هست

  • Iran

    بی بخارترین رئیس جمهور

  • گل صبر

    منم پشیمانم

  • آلا

    همیشه بین بد و بدتر بدترین را انتخاب کردند

  • هرچی خدا بخواد

    فقط استعفای بده مرد ایران و راحت کن بزار مردم توحال خودشون بمیرند شما ها لیاقت ما مردمون ندارین

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج