۱۴۹۳۰۴۸
۲ نظر
۴۶۶
۲ نظر
۴۶۶
پ

مرگ خاموش مادر و کودک ۷ ساله در تبریز

وحید شادی نیا سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی در تشریح جزئیات این حادثه گفت: در پی گزارش حادثه مسمومیت با مونوکسید کربن یک خانواده در خیابان حجتی تبریز بلافاصله یک دستگاه آمبولانس اورژانس به محل حادثه اعزام شد.

 رکنا: وحید شادی نیا سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی در تشریح جزئیات این حادثه گفت: در پی گزارش حادثه مسمومیت با مونوکسید کربن یک خانواده  در خیابان حجتی تبریز بلافاصله یک دستگاه آمبولانس اورژانس به محل حادثه اعزام شد.

وی افزود: کارشناسان اورژانس پس از رسیدن به محل و معاینات پزشکی مرگ مادر ۴۵ ساله و کودک ۷ ساله اش را  بر اثر خفه شدگی با گاز منواکسید کربن را تأیید کردند.

گازگرفتگی

ابزارهای پولساز هوش مصنوعی رو میشناسی؟درآمدت رو چند برابر کن!!
ابزارهای پولساز هوش مصنوعی رو میشناسی؟درآمدت رو چند برابر کن!!
فقط همین امروز میتونی رایگان یاد بگیری!! بهترین و پردرآمد ترین ابزار‌های هوش مصنوعی و بشناس و یاد بگیر چجوری باهاشون کسب درآمد کنی!
ثبت نام رایگان وبینار

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • علیزاده

    الله تعالی رحمت ایله سین انشاالله. روحلاری شاد و خاطیرلری عزیز اولسون.

  • ع ع م

    الله رحمت السین

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج