۱۴۹۲۹۸۷
۲ نظر
۶۲۴
۲ نظر
۶۲۴
پ

حزب‌الله به‌خاطر لغو پرواز تهران_بیروت فراخوان داد

حزب الله لبنان مردم را به تجمع اعتراضی علیه مداخله دشمن صهیونیست در امور لبنان فرا خواند.

مهر: حزب الله لبنان مردم را به تجمع اعتراضی علیه مداخله دشمن صهیونیست در امور لبنان فرا خواند.

6182503 (1)

حزب الله از مردم لبنان دعوت کرده است که در تجمع مردمی عصر امروز شنبه ۱۵ فوریه ۲۰۲۵ در ابراز انزجار و اعتراض به مداخله رژیم صهیونیستی، تحمیل شروط و نقض حاکمیت ملی این کشور شرکت کنند.

این تجمع اعتراض آمیز راس ساعت ۱۶ به وقت محلی در جاده امام خمینی (ره) مسیر فرودگاه قدیم زیر پل کوکودی برگزار خواهد شد.

مردم لبنان شامگاه پنج‌شنبه در اعتراض به اقدام مشکوک دولت این کشور به لغو پرواز تهران-بیروت به خیابان‌ها آمدند و ضمن شعارهایی علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی فریاد «ایران، ایران» سر دادند.

معترضان خشمگین این اقدام دولت لبنان را تحت تاثیر آمریکا و اسراییل می‌دانند و با بستن جاده فرودگاه و با شعارهای ضدآمریکایی و ضداسراییلی خشم خود را علیه این تصمیم دولت ابراز کردند.

ساعاتی پس از لغو پرواز تهران به بیروت و تظاهرات مردم خشمگین لبنان علیه این اقدام دولت، سازمان هواپیمایی لبنان با انتشار بیانیه توضیحی اعلام کرد که «تغییر برنامه پروازها به منظور حفظ سلامتی مسافران انجام شده است.

در بیانیه سازمان هواپیمایی لبنان آمده است که «این سازمان در چارچوب تلاش برای تامین سلامت و امنیت فرودگاه بین المللی رفیق الحریری، حریم هوایی لبنان، شهروندان و شرکت‌های هواپیمایی و پس از هماهنگی با نیروهای امنیتی فرودگاه برخی اقدامات را در پیش گرفته است.»

آن گونه که در این بیانیه ادعا شده «این اقدامات براساس قوانین و معیارهای بین المللی و معیارهای سازمان بین المللی هوانوردی (ایکائو) و قوانین کشور لبنان انجام شده است.»

در بخش دیگری از بیانیه آمده است که «از آنجا که اجرای این قوانین از سوی برخی شرکت‌های هواپیمایی نیازمند زمان بیشتر است، جدول پروازهای برخی شرکت‌های هواپیمایی از جمله برخی از پروازهای ورودی از جمهوری اسلامی ایران، به صورت موقت تا تاریخ ۱۸ فوریه (۳۰ بهمن) تغییر کرده است. این تغییر از روز پنجشنبه به اطلاع شرکت‌های هواپیمایی مورد نظر رسید تا بتوانند با اعلام به مسافران خود، فرصت تغییر بلیط‌ها را داشته باشند.

در پایان این بیانیه اعلام شده که «اکنون شرکت هواپیمایی لبنان در حال تلاش است که امشب (جمعه) برای بازگرداندن مسافران لبنانی در فرودگاه تهران یک پرواز از بیروت به تهران اعزام شود.»

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مجتبی

    گروه مقاومت درهرکجای دنیابااسراییل و سیاست آمریکامستقیم مخالف ودشمن هستند چون راه مقاومت حمایت ازمظلوم وراه حق است برعکس اسراییل وآمریکاوهرکشوری که همفکروهمراه آنان است

  • مصیب

    ایران نبایداجازه فرودهواپیمای لبنانی رادرفرودگاههای کشوربدهدتالبنان ادب شود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج