۱۴۹۲۴۳۲
۱ نظر
۲۰۹
۱ نظر
۲۰۹
پ

واکش معاون رییس جمهور به تهدیدهای ترامپ

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: رئیس جمهور آمریکا بزرگترین تهدیدها را علیه ما کرد و این درحالی بود که ادعای مذاکره را داشت. مگر ما جنایت‌های غزه را فراموش می‌کنیم؟ بیش از ۵۰ هزار نفر از مردم مظلوم و بیگناه غزه را قتل عام کردند و این در حالی است جنایتکاران از حقوق بشر سخن می‌گویند و تاریخ، این جنایات را فراموش نمی‌کند.

ایسنا: رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: رئیس جمهور آمریکا بزرگترین تهدیدها را علیه ما کرد و این درحالی بود که ادعای مذاکره را داشت. مگر ما جنایت‌های غزه را فراموش می‌کنیم؟ بیش از ۵۰ هزار نفر از مردم مظلوم و بیگناه غزه را قتل عام کردند و این در حالی است جنایتکاران از حقوق بشر سخن می‌گویند و تاریخ، این جنایات را فراموش نمی‌کند.

57711165

سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران پنجشنبه ۲۵ بهمن‌ماه در مراسم اهداء نشان فداکاری به خانواده شهدای دوران دفاع مقدس که در دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری برگزار شد، بیان کرد: ملت بزرگ ایران حضور پر شوری در راهپیمایی ۲۲ بهمن داشتند و این قابل تقدیر و ستایش است.

اوحدی در ادامه خطاب به دانشجویان با بیان اینکه امروز امید رهبری، کشور و مردم به شما جوانان است، افزود: ملت ایران چشم امیدشان به شما جوانان است که مسیر درخشان و پر فروغی را برای خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پیش رو دارید.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه با بیان اینکه رمضان ماه ضیافت‌الله است، گفت: رمضان مهم‌ترین ماه در طول زندگی انسان‌ها و بشریت بوده و حتی از حج بالاتر است. در این ماه پر فضلیت برکات و نعمات الهی بی‌شمار است و همگان مهمان ضیافت الله هستیم. در این مهمانی حضور حق را حس می‌کنید و خواسته‌های مهمان‌ها محقق می‌شود.

اوحدی سپس به توطئه‌های دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: یکی از آسیب‌های بزرگ در کارزار حق و باطل موضوع تحریف است و دشمن همه ظرفیت خود را به کار می‌گیرد تا جلوی اراده استوار و الهی جبهه حق را بگیرد؛ چرا که دشمن اهداف شومی دارد. دشمن امروز سرمایه‌گذاری زیادی کرده و با تهدید، تحریم، ترور، جنگ ترکیبی و شناختی علیه جبهه حق توطئه می‌کند.

معاون رئیس جمهور اظهار کرد: امروز باید بصیرت داشته باشیم تا در مسیر درست حرکت کنیم. برگزاری اینگونه مراسم‌ها و تکریم از خانواده معظم شهدا در تأسی به فرمایش امام علی (ع) است.

او در  واکنش به تهدیدات رئیس جمهور آمریکا، اظهار کرد: رئیس جمهور خام مغز، ناپخته و دیوانه آمریکا بزرگترین تهدیدها را علیه ما کرد و این در حالی بود که ادعای مذاکره را داشت. مگر ما جنایت‌های غزه را فراموش می‌کنیم؟ بیش از ۵۰ هزار نفر از مردم مظلوم و بیگناه غزه را قتل عام کردند و این در حالی است جنایتکاران از حقوق بشر سخن می‌گویند و تاریخ این جنایات را فراموش نمی‌کند.  

اوحدی تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب اسلام بعد از اراجیف و سخنان ناپخته رئیس جمهور آمریکا فرمودند که راه ما مشخص است و استمرار راه شهدا و امام راحل بوده و هیچگونه مذاکره‌ای نخواهیم داشت. حماسه شکوه حضور مردم در ۲۲ بهمن بیعت با آرمان‌های امام راحل و شهدا و رهبر معظم انقلاب اسلامی بود. امروز دشمن از طریق بیش از ۳۶۰ کانال تلویزیونی بمباران فکری می‌کنند؛ لذا باید بصیرت داشت و مراقب توطئه‌های دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بود.

اوحدی گفت: شهدای عزیز ما با آرمان‌ها و ارزش‌های دینی صداقت در عمل داشتند و عده‌ای به شهادت رسیدند و عده‌ای نیز توفیق مقام انتطار نصیب‌شان شده است. امروز باید به لحاظ روحی، جسمی، فکری و اراده باید منتظر ظهور امام زمان (عج) بود.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: امروز بر خود می‌بالیم که جشن پیروزی انقلاب با جشن مردم مقاوم و مظلوم غزه تقارن پیدا کرد و جنایتکاران بزرگ عالم مجبور شدند در برابر رزمندگان غزه و لبنان سر تعظیم و تسلیم فرود آوردند و چهره‌های شاد و پیروز را در بین مردم عزیز غزه و چهره‌های سرافکندگی و شکست را در بین جنایتکاران صهیونیستی دیدیم. امروز می‌بینیم دانشگاه‌های آمریکا، اروپا و کشورهای غربی محل مبارزه با رژیم جعلی و کودک‌کش صهیونیستی شده و این به برکت انقلاب اسلامی است.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    قیمت سیب زمینی چی شد معاون

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج