۱۴۹۲۰۱۷
۶۷۵
۶۷۵
پ

تانک ایران در دست شورشی‌های سودان

سودان در یک مقطع زمانی روابط نظامی نزدیکی با ایران داشته و جنگ‌افزارهای متعددی را خریداری کرده بود که حتی بخشی از آن‌ها در این کشور ساخته و مونتاژ می‌شدند. حالا تصاویری از یک تانک سفیر ۷۴ ایرانی ارتش سودان منتشر شده که به دست شورشی‌های سودان افتاده است.

تابناک: سودان در یک مقطع زمانی روابط نظامی نزدیکی با ایران داشته و جنگ‌افزارهای متعددی را خریداری کرده بود که حتی بخشی از آن‌ها در این کشور ساخته و مونتاژ می‌شدند. حالا تصاویری از یک تانک سفیر ۷۴ ایرانی ارتش سودان منتشر شده که به دست شورشی‌های سودان افتاده است. سفیر ۷۴ یک برنامه ارتقاء است که در ایران بر روی تانک‌های تی ۵۴ و ۵۵ انجام شد و از قرار این ارتقاء در سودان نیز بر روی تانک‌های آنها انجام شده است. این ارتقا شامل نصب زره کنتاکت ۱ نصب توپ ۱۰۵ میلیمتری سیستم آتش EFCS-۳ مجهز به مسافت یاب لیزری و دوربین دید حرارتی و رایانه کنترل آتش و موتور جدید است. 

پخش-نشدن-ویدئو

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج