۱۴۸۸۲۸۰
۴۵۲
۴۵۲
پ

روش تهیه سالاد ذرت به روش رستورانی

ذرت یکی از خوردنی های پرطرفدار زمستان است که در سالادها و غذاهای مختلف استفاده می شود.

همشهری آنلاین: ذرت یکی از خوردنی های پرطرفدار زمستان است که در سالادها و غذاهای مختلف استفاده می شود. امروز قصد داریم طرز تهیه سالاد ذرت، یک سالاد خوشمزه و پرطرفدار که در اکثر رستوران ها و ساندویچی ها کنار غذا سرو می شود را به شما آموزش دهیم.

1

سالاد ذرت به روش های متفاوتی درست می شود و هر کسی بسته به مزاج و سلیقه خود از سبزیجات مختلف استفاده می شود که البته در همه ترکیبات دانه ذرت به عنوان اصلی ترین ماده وجود دارد. ما در این مقاله رسپی اصلی این سالاد را به شما آموزش داده ایم اما شما می توانید از هویج، نخودفرنگی، شوید، قارچ، کشمش، کالباس، کلم بروکلی، مرغ، سیب زمینی، زیتون سبز و سیاه به عنوان جایگزین استفاده کنید. برای چاشنی نیز می توانید از خامه ترش، ماست و سس خردل در سس مایونز استفاده کنید یا جایگزین مایونز کنید. همه چیز بستگی به مزاج شما دارد.

مواد لازم برای ۴ نفر

کنسرو ذرت ۲ پیمانه

لیموی تازه یک عدد

کلم بنفش و سفید یک پیمانه از هر کدام

پیازچه دو عدد

خیار ۲ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

آویشن یک قاشق چای خوری

شکر یک قاشق چای خوری

پودر سیر نصف قاشق چای خوری

سس مایونز نصف پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

2

طرز تهیه

در سالادها مقدار چاشنی و سبزیجات سالاد بستگی به خودتان دارد و می تواند کم یا زیاد باشد. دقت کنید در سالاد ذرت مقدار ذرت باید بیشتر از سایر مواد باشد تا طعم غالب داشته باشد.

سس مایونز را داخل یک ظرف می ریزیم و شکر، پودر سیر، آویشن، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و در آخر به آن آب لیموی تازه اضافه و خوب مخلوط می کنیم و ده دقیقه داخل یخچال می گذاریم تا طعم ها به خورد هم بروند و سس سالاد خنک شود. البته به جای آب لیمو می تواند دلستر به آن اضافه کنید چرا طعم آن را بی نظیر می کند.

در داخل ظرف سرو سالاد همه مواد سالاد یعنی کلم سفید و بنفش خرد شده، گوجه فرنگی نگینی خرد شده، خیار خرد شده، ذرت و پیازچه خرد شده را مخلوط می کنیم. به جای خیار می توانید از خیارشور استفاده کنید. در این مرحله سس را به سالاد اضافه و مخلوط می کنیم. اگر نارنج هم داشته می توانید به سالاد اضافه کنید. سالاد ذرت را ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم ها حسابی به خورد هم برود. موقع سرو کمی فلفل سیاه روی آن بپاشید. اگر روی سالاد پودر پنیر پارمسان هم بریزید، طعم آن را فوق العاده می کند. نوش جان.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج