۱۴۸۶۷۱۱
۱۴ نظر
۱۰۶۲
۱۴ نظر
۱۰۶۲
پ

طرز تهیه کباب کوبیده ۵۰ هزار تومانی در رستوران‌ها

با وجود قیمت چند صد هزار تومانی گوشت، برخی رستوران‌ها کباب کوبیده را سیخی ۵۰ هزار تومان عرضه می‌کنند اما چگونه این کباب‌ها تهیه می‌شود؟

تابناک: با وجود قیمت چند صد هزار تومانی گوشت، برخی رستوران‌ها کباب کوبیده را سیخی ۵۰ هزار تومان عرضه می‌کنند اما چگونه این کباب‌ها تهیه می‌شود؟

پخش-نشدن-ویدئو

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ایرانی

    الآن کاری کردن که اکثر مردم دزد بشن و از جیب هم دیگه دزدی کنند ،از کجا معلومه که کباب‌های گرون رو هم همین طوری درست نمی‌کنند

  • مریم

    حالاکاش نون خشک باشه، گوشت خر وسگ نباشه

  • سجّاد

    آره واقعاً خخخخ

  • بی نام

    کبابای گرون یکم گوشتش بیشتره😅آخه مگه مجبورین از بیرون غذا بگیرین

  • مشهدی

    ولی نون خالی بخورید بهتره

  • مشهدی

    کوبیده مرغ سیخی 20وگوشت 40

  • ع ش

    جنایته، برو مواد بفروش از این کارت بهتره

  • بدون نام

    جنایت اونه که همین کباب را به عنوان کباب اصل با قیمت گرون بندازن به مردم

  • شوفاژ کاذغ

    ایران به روزی افتاده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج