مسمومیت گسترده پرندگان در این شهر
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خوزستان از مشاهده و جمعآوری بیش از ۲ هزار لاشه پرنده مسموم در یک روستا در اهواز در پی سمریزی متخلفان خبر داد و با هشدار نسبت به انتقال تعداد زیادی لاشه مسموم پرنده توسط صیادان متخلف به بازار، تاکید کرد که مردم از خرید پرندگان در بازارها برای جلوگیری از مسمومیت شهروندان خودداری کنند.
ایسنا: فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خوزستان از مشاهده و جمعآوری بیش از ۲ هزار لاشه پرنده مسموم در یک روستا در اهواز در پی سمریزی متخلفان خبر داد و با هشدار نسبت به انتقال تعداد زیادی لاشه مسموم پرنده توسط صیادان متخلف به بازار، تاکید کرد که مردم از خرید پرندگان در بازارها برای جلوگیری از مسمومیت شهروندان خودداری کنند.
محمد الوندی اظهار کرد: شب گذشته (۲۸ دیماه) گزارشی داشتیم از سوی مردم محلی منطقه مبنی بر اینکه یک مورد سمریزی در یک روستا در جنوب شرق اهواز رخ داده است. با توجه به اینکه اطلاع داشتیم صیادان متخلف برای جمعآوری لاشهها احتمالا صبح زود اقدام میکنند، ما امروز صبح زود در محل حاضر شدیم و پس از حدود دو ساعت گشت و پایش، محدوده را در روستای امالطمیر در مسیر جاده قدیم خرمشهر پیدا کردیم.
وی افزود: ابتدا با لاشههای پرندگانی که تک و توک در محل افتاده بودند مواجه شدیم و با گشت و کنترل و پایش بیشتری که انجام دادیم تعداد پرندگان پرندگان بیشتری را میدیدیم که به دلیل مسمومیت، یا تلف شده بودند یا در حال تلف شدن بودند.
الوندی گفت: از آنجا که اگر لاشهها روی زمین بمانند، پرندگان شکاری و همچنین گوشتخوارانی مانند شغالها و روباهها و خدنگها دیگر حیوانات از آنها تغذیه میکنند و موجب مسموم شدن این گوشتخواران خواهد شد و تلفات خواهند داد، تا جایی که توانستیم لاشهها را جمعآوری کردیم.
وی بیان کرد: در این محل، بیش از ۲ هزار لاشه از انواع کبوترها، گنجشک و سار و چند پرنده شکاری عقاب را جمعآوری کردیم و به ادارهکل حفاظت محیط زیست خوزستان انتقال دادیم. نمونهبرداری از لاشهها توسط کارشناسان دامپزشکی خوزستان انجام شده است و در حال جمعآوری برای امحای لاشهها هستیم.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خوزستان با بیان اینکه بیش از ۲ هزار پرنده در این منطقه تلف شده است، گفت: نگرانی ما از این بابت است که به احتمال خیلی زیاد تعداد خیلی زیادی از لاشههای پرندگان توسط متخلفان قبل از رسیدن ما جمعآوری و ذبح شده و برای مصرف مردم به بازار ارسال شده است.
وی افزود: ما بیشتر از این بابت نگرانیم که مصرفکنندگان هم دچار مشل شوند و تاکید داریم اطلاعرسانی شود که مردم از خریدن پرندگان در بازار خودداری کنند تا خدا نکرده مسمومیتی رخ ندهد و اتفاقی برای خانوادهها و همشهریان نیفتد.
الوندی گفت: این پرندگان با دانههای گندم سمی مسموم شدهاند و برای شناسایی نوع سم باید کار آزمایشگاهی بیشتری روی آن انجام شود.
وی بیان کرد: از مردم میخواهیم اگر پرندگانی مانند کبوترها، گنجشک و سار را در بازار دیدند، این لاشهها را نخرند. هشدار میدهیم که این پرندگان عمدتا گونههایی هستند که با سم صید و شکار شدهاند یعنی گونه، تلف شده است یا در حال تلف شدن است که آن را دبح میکنند و در بازار میفروشند.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: از مردم انتظار داریم موارد اینچنینی را به نزدیکترین اداره حفاظت محیط زیست یا به شماره تلفن سامانه ۱۵۴۰ اطلاع بدهند.
نظر کاربران
کجا داریم میریم😡
ایران بیشترین حیوان آزاری و قطع درختان در دنیا داره
یاد قضیه کشتن جوجه ها افتادم.همینه که برکت از ایران رفته
اون از رشت اینم از این بعد میگیم چرا برکت از ایران رفته
کارکاره این صیادهای بی وجدانه.خدالعنتشون کنه
خدا مرگ بده اون شکارچی رو که تا این حد پست و نامرده که دست به این جنایت زده،بخدا حق این کثافتها فقط اعدامه،آخه پست عوضی،اگر برای کاسبی و درآمد اینکارو میکنن،حد و اندازه ای داره،همه شکارچی ها قوانینی مابین خودشون دارن و بهش احترام میگذارن، مثلا فصل بهار و موقع زادو ولد حیوانات ابدا شکارنمیکنن،همینطور شکارم که میکنن به اندازه و طوریکه آسیبی به محیط زیست وارد نشه،آخه بی همه کس،توبااین کار نسل این زبون بسته هارو که از ریشه درآوردی توی اون منطقه،خدا نسلتون را از روی زمین برداره، بیشرف،چندسال بایدبگذره تاشایدجبران بشه این جنایتی که کردی؟آدم این درد را به کجا ببره که خیلیهاهمدست شدن که توی این مملکت محیط زیست راکلانابودکنن،اون ازدریاچه ارومیه،تالاب انزلی،تالابهای گوناگون داخل کشور،وهزاران مورددیگه که همه رااز بین بردن،بخاطرچی؟بخاطرپول بیشتر،الهی همین پول نابودتون کنه که بخاطرش نابودکردین این نعمتهای خدارو.
ما آب و زمین و هوامون مسمومه، خودمون که قوی شدیم در دراز مدت معلوم میشه چه بلایی سرمون اومده، این بیچاره ها از طبیعتی نسبتا پاک میان اینجا، معلومه تلف میشن