۱۴۸۴۵۷۱
۲ نظر
۵۵۴
۲ نظر
۵۵۴
پ

بزرگ‌ترین‌ سامانه موشکی جهان آماده پرتاب شد

اسپِیس‌ایکس (شرکت تولیدکننده محصولات صنایع هوافضایی تجاری آمریکایی) پرتابگر استارشیپ را برای پرتاب آزمایشی موسوم به «ماموریت هفتم استارشیپ» آماده کرد.

ایرنا: اسپِیس‌ایکس (شرکت تولیدکننده محصولات صنایع هوافضایی تجاری آمریکایی) پرتابگر استارشیپ را برای پرتاب آزمایشی موسوم به «ماموریت هفتم استارشیپ» آماده کرد.

6161385

روز جمعه (۱۰ ژانویه)، موشک اسپِیس‌ایکس استارشیپ خود را روی پرتابگر غول‌پیکر سوپر هِوی (Super Heavy) یا فوق سنگین قرار داد تا همه‌ نیازهای تجهیزاتی برای پرتاب بعدی بزرگ‌ترین موشک جهان در هفته پیش‌رو آماده باشد.

پرتابگر فوق سنگین استارشیپ به طول ۱۲۲ متر یک پرتابگر فوق سنگین دومرحله‌ای با قابلیت استفاده مجدد است که شامل دو بخش استارشیپ و پرتابگر فوق سنگین می‌شود. پرتابگر فوق سنگین استارشیپ که سنگین‌ترین پرتابگر ساخته‌شده تاکنون است، می‌تواند تا ۸۵۰ هزار کیلوگرم را با خود به فضا ببرد که دو برابر پرتابگر توسعه‌داده‌شده توسط اداره کل هوافضای آمریکا (ناسا) است.

قرار است پرتاب فضاپیما ساعت ۵ بعد از ظهر منطقه زمانی شرقی روز دوشنبه پیش‌رو ( مصادف با ۱ بامداد روز سه‌شنبه ۲۵ دی) از پایگاه فضایی استاربِیس در نزدیکی ساحل بوکا چیکا در جنوب ایالت تگزاس در آمریکا صورت بگیرد.

اسپیس‌ایکس در یادداشتی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: استارشیپ و سوپر هِوی برای پرواز هفتم روی سکوی پرتاب استاربیس قرار گرفتند.

6161386

فضاپیمای اسپیس‌اکس استارشیپ و پرتابگر سوپر هِوی در مجموع استارشیپ نامیده می‌شوند.

مأموریت پرواز هفتم استارشیپ اسپیس‌ایکس نسخه جدیدی از استارشیپ را آزمایش خواهد کرد و اولین پرتاب از ۲۵ پرتاب احتمالی استارشیپ در سال جاری است. با قرار گرفتن بخش فوقانی استارشیپ روی پرتابگر سوپرهِوی، ارتفاع کل موشک به حدود ۴۰۰ فوت (۱۲۲ متر) می‌رسد و استارشیپ را به بلندترین و قدرتمندترین سامانه موشکی روی زمین تبدیل می‌کند.

6161387

این مأموریت همان‌طور که از نامش پیداست، هفتمین پرواز آزمایشی استارشیپ اسپیس‌ایکس است و طوری طراحی شده که قابلیت بکارگیری مجدد برای مأموریت‌های مدار زمین، ماه و مریخ و فراتر از آن را داشته باشد.

اداره کل ملی هوانوردی و فضای آمریکا (ناسا) از استارشیپ استفاده کرده است تا فضانوردان مأموریت آرتمیس ۳ (نخستین مأموریت سرنشین‌دار برای فرود روی ماه) را در سال ۲۰۲۷ میلادی روی ماه فرود آوَرَد. ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیس‌ایکس، نیز امیدوار است که نسخه بدون خدمه استارشیپ را در اوایل سال ۲۰۲۶ میلادی به مریخ بفرستد.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

می‌خواید یکبار برای همیشه از «بی‌پولی» خلاص شید؟ این وبینار رایگان برای شماست 👇

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ∆꧁Mehdi꧂∆

    رفیق این موشک و میبینی همین موشک.... چیه نمیخوام اون رو بگم میخوام بگم همین موشک آماده شده تا قسمتی از زندگی انسانهارو آسونتر کنه با اهدافی صلح جویانه ورای تعصبات ویرانگر

  • یکی دیگم

    زنده باد علم و دانش که در خدمت بشریت است برای زندگی بهتر.و نابود باد جهل و خرافات که باعث و بانی عقب ماندگی ایران و بعضی کشورهای دیگر شده است

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج