اظهارات جدید عارف درباره افزایش قیمتها
معاون اول رئیسجمهور با بیان اینکه با توجه به تأکیدات رئیس جمهور در دوران انتخابات و جلسات هیأت دولت مبنی بر اینکه هیچ مانعی برای اصلاحات ساختاری اقتصادی وجود ندارد، گفت: در تمامی جلسات و تصمیمگیریهای دولت این راهبرد بهصورت جدی در اولویت قرار گیرد و در تمام تصمیم گیری ها پیوست معیشت مردم مشخص باشد.
خبرگزاری ایسنا: معاون اول رئیسجمهور با بیان اینکه با توجه به تأکیدات رئیس جمهور در دوران انتخابات و جلسات هیأت دولت مبنی بر اینکه هیچ مانعی برای اصلاحات ساختاری اقتصادی وجود ندارد، گفت: در تمامی جلسات و تصمیمگیریهای دولت این راهبرد بهصورت جدی در اولویت قرار گیرد و در تمام تصمیم گیری ها پیوست معیشت مردم مشخص باشد.
محمدرضا عارف شامگاه شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار با اشاره به نگرانی و دغدغه رئیس جمهور در خصوص قیمت محصولات، اقلام و کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم افزود: راهبرد دولت از ابتدا بر این اساس بود که اصلاح قیمت ها به معیشت مردم به ویژه سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند و این راهبرد به طور جدی در همه تصمیمات هفته های آینده دولت توجه ویژه شود.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به سیاست های برنامه هفتم توسعه در خصوص آزادسازی قیمت ها ادامه داد: با توجه به شرایط منطقه ای و جهانی نمی توانیم قیمت ها را رها کنیم تا با رعایت اصول و نظارت مستمر بر قیمت ها و بازار به اقشار آسیب پذیر ظلمی نشود و بتوانند حداقل ضروریات زندگی خود را تأمین کنند.
وی ادامه داد: دبیرخانه ستاد تنظیم بازار در وزارت صمت با جدیت و سریعاً فعال و جلسات تنظیم بازار با حضور وزرا به صورت منظم برگزار شود تا در سه ماه پایانی سال با مشکلی روبرو نشویم.
عارف بر ضرورت نظارت و کنترل دقیق قیمت ها با توجه به همزمانی ماه مبارک رمضان و ایام عید نوروز، افزود: با توجه به تجارت گذشته قیمت ها را باید از امروز کنترل کرد. ضروری است جلسات تنظیم بازار به صورت منظم و کارشناسی برگزار شود.
وی گفت: با توجه به تغییرات منطقه و کشورها در ماه های آینده باید نظام اقتصادی و بازار کالاهای اساسی را با شرایط آتی تنظیم کنیم.
معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت مقابله با گرانفروشی و جلوگیری از سوءاستفاده برخی سودجویان تصریح کرد: بخش های نظارتی، بازار و قیمت کالاها را رها نکنند و نظارت مستمر بر بازار وظیفه همه بخش های مرتبط با تنظیم بازار است.
عارف با تأکید بر اهمیت مدیریت آثار روانی تغییر قیمت ها اضافه کرد: در طول دهه های گذشته در مدیریت آثار روانی تغییر قیمت ها موفقیت آمیز عمل نشد و نباید افزایش قیمت یک کالای خاص و افزایش قیمت ها به صورت زنجیره ای به سایر کالاها منجر نشود و در این راستا دستگاه های نظارتی برای مقابله با آثار روانی تغییر قیمت ها ورود و کمک کنند.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به سیاست تغییر نرخ ارز نیما و تأثیر آن در قیمت محصولات تأکید کرد: اصلاحات ساختاری و تغییر نرخ ارز نیمایی نباید تأثیری روی قیمت کالاها بگذارد و دبیرخانه ستاد تنظیم بازار تحلیلی دقیق از آثار این موضوع و مباحث نظارتی پس از تغییر نرخ ارز نیمایی ارائه کند.
عارف با تأکید بر اینکه حفظ معیشت مردم مهم ترین مسئله و راهبرد اصلی دولت در شاخص های اقتصادی است گفت: نباید تصمیم های احساسی گرفته شود که اثرات آن چند ماه بعد روی اقتصاد و زندگی مردم نمایان شود و در سه ماه آینده تصمیمات اجماعی کل دولتمردان با یک نظر واحد و نگاه به توده های مردم باشد.
معاون اول رئیس جمهور همچنین ادامه داد: ورود کالاهای اساسی با کمک بانک مرکزی و دستگاه های امر تسهیل و این کالاها هرچه سریع تر از بنادر و مبادی گمرکی آزاد شود.
در این جلسه که به ریاست معاون اول رئیس جمهور و با حضور وزرای اقتصاد، صنعت، معدن و تجارت، ارتباطات و فناوری اطلاعات، جهاد کشاورزی، دادگستری و تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رؤسای سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی، سخنگوی دولت، دبیر هیأت دولت، معاون اجرایی رئیس جمهور و مسئولان مرتبط برگزار شد، گزارشی از روند تحولات بازار و تأثیر آن بر کالاهای مختلف ارائه شد.
همچنین در این جلسه بر ضرورت نظارت بر بازار و کنترل قیمت ها بویژه در سه ماه پایانی سال تاکید شد.
نظر کاربران
به مدد افزایش قیمت ها همه دهک یک تا سه میشیم من خودم به چه وضعی افتادم هیچی نمیتونم بخرم همه ش قسط و خرج بچه،پول کلاس ش دکترش مدرسه ش پول بیمه ،شارژ ساختمان،قسط بیمه ماشین خلاصه من سال ۸۶ یک صفر کیلومتر بودم حقوق م ۲۰۰ بود سکه کامل ۱۹۷ الان حقوق ۱۵ تومن سکه ۵۰ تومن ،واقعا هزینه ها بالاست ،هیچ امیدی به بهتر شدن نیست فقط کار میکنیم هیچی نمیتونیم بخریم
مردم در وضعیت خوبی نیستند بعضی ها ازاین افزایش های غیرمعمول استفاده میکنند و دنبال سود شخصی هستند وکاسب تحریم هستن وعموم مردم دررنج این گرانی ها
چه مسخره ....پدر مردم در اومده
از کلمه تنظیم بازار متنفریم
واقعاً آقای عارف برات متاسفم که عین بیسوادی مگه دهک چهارم و پنجم آدم نیستن گه فرق درآمد دهکها چقدر هست که فقط به فکر سه دهک اول هستید الهی خیر نبینید
مقاومت چگونه قرارگاه واحدی برای ایستادگی در برابر دشمن لازم است. از لحاظ اقتصادی نیز قرار گاهی برای اداره آن نیاز دارد البته نه برای گران کردن و فشار برمردم همانگونه که قبلا انجام دادند. والبته کم فروشی و احتکار و دلالی و کم ارزش شدن پول ملی از مفاسد اقتصادی است.
آقای عارف شکم یکی سیر باشد خیال میکنه شکم همه سیر است اکثر مردم گرفتارند و گشنه می خوابند؟؟؟
لعنت بهت عارف به فکر نیستی.
از کجات حرف میزنی یک ماست 850گرمی شرکت مانی ماس فسا استان فارس امروز از 41500به 50000تغییر قیمت داده. چراغ دروغ میگی مردک
از اولش معلوم بود همه شون بیسواد پیرمرد بی عرضه توپاستور جمع شدن
پیوسته هدف این بوده ریشه فقیر و بدبخت را بکنید جاتون که درد نمیاد برا خودتون کشور گل و بلبل
یادم هست چند ماه قبل رییس اتحادیه ی مرغ و تخم مرغ میگفت به خاطر حمایت از مصرف کننده قیمتها رو بالا بردیم نمیدانستم بخندم یا گریه کنم فکر کنم سرش به سنگ خورده بود نمیفهمید چی داره میگه
معیشت مردم ! اینقدر پول که به عناوین مختلف از مردم مظلوم گرفتید و به جیب عربها دادید آخرش چی شد
اینا ب دروغ عادت کردن.اگرنگن روزشون شب نمیشه.دروغ تو ذات شونه
شمااگه حرف نزنیدوسکوت کنیدوالاخیلی سنگین ترید.بابا توروجدت نمیخاداظهارنظرکنی.عمل که نمیکنیدباحرف زدن تونم بمردم ضرر میزنید
خجالتم خوب چیزیه
دهک پایین وبالا نداریم همه یک دست فقیروتنگدست شدیم بجای انجام کارمفیدهمش دروغ میگین باکلمات بازی میکنین انگارباحلوا حلوادهان کسی شیرین میشه،کمی خجالت واحساس مسولیت وتخصص وسواد لازم هست که مسولان فارغ ازهمه ایناهستن