۴ دسر خوشمزه و آسان با انار برای شب یلدا
ژله انار یکی از آسانترین و در عین حال زیباترین دسرهایی است که میتوانید در کنار کیک و شیرینی شب یلدا آماده کنید. از انجاییکه دیگر چیزی به شب یلدا نمانده، در این مقاله، دستورالعملهای ساده و کاربردی برای تهیه انواع مختلف ژله انار شب یلدا را گردآوری کردهایم. با ما همراه باشید تا بتوانید به راحتی این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از مهمانان خود پذیرایی کنید.
خبر آنلاین: ژله انار یکی از آسانترین و در عین حال زیباترین دسرهایی است که میتوانید در کنار کیک و شیرینی شب یلدا آماده کنید. از انجاییکه دیگر چیزی به شب یلدا نمانده، در این مقاله، دستورالعملهای ساده و کاربردی برای تهیه انواع مختلف ژله انار شب یلدا را گردآوری کردهایم. با ما همراه باشید تا بتوانید به راحتی این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از مهمانان خود پذیرایی کنید.
اگر بهدنبال یک دسر شب یلدا جدید و متفاوت هستید، پیشنهاد میکنیم که این ژله انار و پودینگ را حتما امتحان کنید.
این دسر لایهلایه با ترکیب رنگهای قرمز و سفید نهتنها جلوهی زیبایی به میز یلدای شما میدهد بلکه با ترکیب طعم شیرین وانیل و ترش انار، یک تجربه دلچسب را برای مهمانان رقم میزند.
مواد لازم
*شیر ۲ پیمانه
*شکر ⅓ پیمانه
*عصاره وانیل ½ قاشق چایخوری
*نشاسته ذرت ¼ پیمانه
*ژله انار یک بسته
*دانه انار یک پیمانه
*خامه فرم گرفته برای تزئین (اختیاری) بهمقدار لازم
دستورالعمل:
*در مرحلهی اول باید پودینگ وانیل را آماده کنید. برای درست کردن پودینگ ابتدا یک و نیم پیمانه شیر، شکر و عصاره وانیل را در یک قابلمه با حرارت متوسط ترکیب کرده و بهطور مداوم هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
*سپس مخلوط بهدست آمده را بهمدت ۵ تا ۷ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا زمانیکه روی لبههای قابلمه حباب تشکیل شود.
*در سومین مرحله، نشاسته ذرت را با شیر باقیمانده مخلوط کرده و بهآرامی به مخلوط پودینگ در حال پخت اضافه کنید.
*حدود ۱.۵ دقیقه به هم زدن مداوم ادامه دهید تا پودینگ غلیظ شود.
*مخلوط پودینگ را در ظرفهای دسر مد نظرتان تقسیم کرده و بهمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
*در همین حین بهسراغ درست کردن ژله بروید. پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش حل کنید و سپس یک پیمانه آب سرد به آن اضافه کرده و بهخوبی مخلوط نمایید.
*بعد از گذشت مدت زمان گفته شده، ظروف حاوی پودینگ را از یخچال خارج کرده و روی هر کدام حدود ۲ قاشق چایخوری دانهی انار بریزید.
*سپس ژلهی اناری که درست کردید را به آرامی روی دانههای انار بریزید.
*مجددا ظروف دسر را بهمدت ۲ ساعت یا تا زمانی که ژله کاملاً سفت شود، در یخچال قرار دهید.
*در نهایت برای تزئین، میتوانید از خامه فرم گرفته استفاده کنید.
مینی ژله انار برای شب یلدا
این مینیژلهها سادهترین و راحتترین ژله برای شب یلدا با انار است که میتوانید در خانه درست کنید. از آن مهمتر خوردنش هم برای مهمانان بدون دردسر است و نظر همه را جلب میکند.
مواد لازم
*آب انار طبیعی ۲۷۵ میلیلیتر
*پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
*روغن نارگیل (اختیاری) به مقدار کم
*مینی ژله - ژله شب یلدا با انار ساده
دستورالعمل:
*آب انار طبیعی را در یک قابلمه متوسط ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. دقت کنید که آب انار نباید جوش بیاید.
*پس از گرم شدن آب انار، شعله را خاموش کنید و یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را به آن اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا کاملاً حل شود. سپس قاشق دوم ژلاتین را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید.
*قالبهای سیلیکونی را با اسپری روغن نارگیل چرب کنید. این کار باعث میشود ژلهها بهراحتی از قالب جدا شوند.
*مخلوط آب انار و ژلاتین را در یک لیوان مدر بریزید تا سرد شود. سپس به آرامی و با دقت، مخلوط را در قالبهای سیلیکونی بریزید.
*برای ایجاد تنوع در شکل و اندازه ژلهها، میتوانید از قالبهای مختلف استفاده کنید.
*قالبها را روی یک سینی قرار داده و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا ژلهها کاملاً سفت شوند.
*پس از گذشت زمان تعیین شده، ژلهها را به آرامی از قالب جدا کنید.
ژله شب یلدا با انار و میوههای پاییزی
اگر بهدنبال طرز تهیه ژله انار برای شب یلدا به شکلی متفاوت هستید، این زلهی رنگارنگ را به شما پیشنهاد میدهیم که از ترکیب ژله، دانههای انار و میوهای رنگارنگ پاییزی مثل خرمالو، سیب و… درست میشود.
مواد لازم
*ژلاتین بدون طعم ۴ بسته
*آب سیب طبیعی ۴ پیمانه
*شکر یا عسل به مقدار لازم برای تنظیم شیرینی ژله
*دانه انار ۲ پیمانه
*خرمالو رسیده ۴۵۰ گرم
*گلابی یا سیب (یا ترکیبی از هر دو) ۶۸۰ گرم
*انگور قرمز یا بلوبری ۶۸۰ گرم
*ژله شب یلدا با انار و میوههای پاییزی
دستورالعمل:
*ژلاتین بدون طعم را با ۱ پیمانه آب سیب مخلوط کرده و چند دقیقه کنار بگذارید تا نرم شود.
*3 پیمانه باقیمانده آب سیب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید.
*ژلاتین نرم شده را به آب سیب جوشیده اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً حل شود. در صورت نیاز، برای شیرینتر شدن ژله، به مقدار لازم شکر یا عسل اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط ژله کمی خنک شود.
*میوهها را بشویید و به قطعات کوچک و یکدست خرد کنید.
*میوههای خرد شده را بههمراه انار دانه شده، بهترتیت دلخواه و لایهلایه در قالب بچینید. سپس ژلهی آماده شده را روی آنها بریزید.
*قالب ژله را به مدت حداقل ۴ ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً سفت شود.
نحوه خارج کردن ژله از قالب:
*یک کاسه بزرگ را تا لبه با آب گرم پر کنید. قالب ژله را بهمدت ۱۵ ثانیه در آب گرم قرار دهید و سپس خارج کنید.
*با نوک انگشتان خیس یا نوک چاقو، اطراف ژله را از قالب جدا کنید.
*یک بشقاب را روی قالب قرار داده و قالب را برگردانید.
*بهآرامی به قالب ضربه بزنید تا ژله از قالب جدا شود.
ژله انار با موس شکلاتی
بهدنبال یک ژله شب یلدا با انار خاص و متفاوت هستید؟ ژله انار و موس شکلاتی را امتحان کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را نیز به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای موس شکلاتی
*شکلات تلخ خرد شده ۱۰۰ گرم
*شیر نارگیل یک و ¼ پیمانه
*شکر ۲ قاشق چایخوری
*پودر آگار آگار یک قاشق چایخوری
*عصاره پرتقال ¼ قاشق چایخوری
مواد لازم برای ژله انار
*آب انار ½ پیمانه
*شکر ½ قاشق چایخوری
* پودر آگار آگار ¾ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزئین
*شکلات تلخ رنده شده به مقدار دلخواه
*دانههای انار به مقدار دلخواه
دستورالعمل:
*شکلات خرد شده، شیر نارگیل، شکر، پودر آگار و عصاره پرتقال را در یک قابلمه کوچک با هم ترکیب کنید.
*قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و بهطور مداوم هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شود.
*وقتی که مخلوط موس به نقطه جوش رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
*چند دقیقه صبر کنید تا مخلوط موس خنک شود، سپس آن را بهطور مساوی در لیوانهای مورد نظرتان تقسیم کنید.
*لیوانها را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا موس سفت شود.
*برای درست کردن ژله انار، آب انار، شکر ارگانیک و پودر آگار را در یک قابلمه کوچک با هم ترکیب کنید. وقتی که مخلوط ژله جوشید، حرارت را کم کنید.
*به هم زدن ادامه دهید تا شکر و پودر آگار کاملاً حل شوند.
*اجازه دهید مخلوط ژله نیز بهمدت ۵ دقیقه خنک شود.
*سپس ژله آماده شده را روی لایه موس شکلاتی سفت شده در لیوانها بریزید.
*لیوانها را مجدداً در یخچال قرار دهید تا ژله نیز سفت شود.
*در آخر پس از درست شدن دسر، سطح آن را با شکلات تلخ رنده شده و دانههای انار تزئین کنید.
ارسال نظر