۱۴۶۷۸۳۳
۱ نظر
۴۸۲
۱ نظر
۴۸۲
پ

نسخه جدید کیهان برای تداوم فیلترینگ!

همچنان که حامیان دولت خواستار تحقق وعده لغو فیلترینگ هستند، مخالفان افزایش آزادی در فضای مجازی راهکار‌های دیگری برای اعمال محدودیت ارائه می‌دهند؛ از بازتر کردن دست مدعی‌العموم تا «تدوین قانون انتشار محتوا در فضای مجازی».

برترین‌ها: همچنان که حامیان دولت خواستار تحقق وعده لغو فیلترینگ هستند، مخالفان افزایش آزادی در فضای مجازی راهکار‌های دیگری برای اعمال محدودیت ارائه می‌دهند؛ از بازتر کردن دست مدعی‌العموم تا «تدوین قانون انتشار محتوا در فضای مجازی».

با تفسیری که از وقایع می‌کنند، در مردم تردید ایجاد می‌کنند، ترس ایجاد می‌کنند؛ این از نظر خدای متعال مردود است»؛ تفسیر اصولگرایان، اما این است که باید فضای مجازی را محدود یا به قول خودشان صیانت کرد!

نسخه جدید کیهان برای تداوم فیلترینگ!

حرف فقط از فیلترینگ هم نیست! این طیف خواهان مقابله جدی‌تر با منتشر کنندگان محتوا‌های مخالف دیدگاه خود هستند. از همین رو کیهان در شماره امروز خود پیشنهاد بازتر کردن دست مدعی‌العموم را می‌دهد.

این روزنامه اصولگرا به نقل از «میثم مهدیار»، جامعه‌شناس و معاون پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات نوشته: «مدعی العموم از لحاظ حقوقی در حال حاضر توان چندانی برای ورود به انتشار محتوا‌های آسیب زننده فرهنگی و اجتماعی در فضای مجازی ندارد؛ معمولا ورود مدعی‌العموم بیشتر در حوزه مسائل سیاسی حاد است، اگرچه کیفیت این اقدام نیز جای بحث است که واقعاً تا چه حد بازدارنده است. لازم به ذکر است که بازدارندگی نیازمند توجه به شرایط سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است و اینکه چطور می‌توان بازدارندگی را افزایش داد یک بحث دیگری است. فعلا موضوع اصلی این است که مدعی العموم معمولا فقط در رابطه با مسائل سیاسی خاص ورود دارد و این برای حفظ امنیت روانی مردم کافی به نظر نمی‌رسد و موضوعات فرهنگی و اجتماعی حیاتی برای حفظ جامعه، چندان زمینه صیانت حقوقی ندارد.»

بر باز کردن دست مدعی‌العموم و بستن دست دولت در تحقق وعده لغو فیلترینگ و ایجاد آزادی بیشتر در حوزه فضای مجازی، اما نیاز به قانون است. آقایان که همین تازگی با تصویب لایحه عفاف و حجاب خیال خودشان را در آن موضوع راحت کردند، حالا در پی تدوین «قانون انتشار محتوا در فضای مجازی» هستند!

«محمد سراج»، نماینده تهران و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس به «کیهان» گفته: «متاسفانه برای نظارت بر فضای مجازی و حفظ امنیت روانی جامعه قانون نداریم؛ وزارت ارشاد که مسئول حوزه رسانه و فرهنگ است باید نیاز‌های خود را اعلام کند و مشخص کند که در چه زمینه‌هایی خلأ قانونی وجود دارد و مجلس نیز بدین ترتیب خود را موظف می‌داند که این خلأ قانونی را با پیشنهادی که وزارت ارشاد در قالب لایحه عرضه می‌کند، رفع کند. همچنین دستگاه قضا نیز به همین نسبت موظف است که اگر قانونی در این رابطه وجود دارد نسبت به آن توجه داشته باشد و پس از ارائه تکلیف قانونی از سوی دولت و مجلس بطور جدی به آن توجه کند. با «تدوین قانون انتشار محتوا در فضای مجازی» می‌توان تا حد زیادی از امنیت روانی مردم حفاظت کرد.»

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • محمود

    شما کاسبان تحریم هستید . و سوءاستفاده گر و بر فنا دادن اعتقادات قوانین ساختگی برای دخالت در زندگی مردم ، اگر راست می‌گوید کلا اینترنت را جمع کنید. تا ملت از پول نقدی در معاملات استفاده کنند، تا از درگیری های ذهنی خلاصی یابند.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج