۱۴۶۷۰۶۵
۱۵۰
۱۵۰
پ

طرز تهیه تخم‌مرغ آب‌پز به ۳ روش مختلف

تخم‌مرغ آب‌پز یکی از ساده‌ترین و سالم‌ترین روش‌های پخت تخم‌مرغ است که در عین حال تنوع زیادی دارد. شما می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را در درجات مختلف پخت کنید و از طعم آن لذت ببرید.

نمناک: تخم مرغ، یکی از پر مصرف ترین مواد غذایی سرشار از پروتئین، مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن است که می توان آن را در وعده های غذایی و یا به عنوان میان وعده استفاده نمود. برای استفاده از خواص تخم مرغ می توانید آن را به صورت نیمرو، آبپز، املت و... تهیه نمایید.

سالم ترین روش پخت تخم مرغ، آبپز کردن آن است زیرا در این روش هیچ روغنی به تخم مرغ اضافه نمی شود. کالری ۱۰۰ گرم تخم مرغ آب پز ۱۵۵ کالری است و کالری هر عدد تخم مرغ آب پز ۷۲ است بنابراین تخم مرغ آبپز غذای خوبی برای افراد دارای رژیم لاغری و کاهش وزن است. برای تهیه تخم مرغ آبپز چند روش وجود دارد که در ادامه این بخش از آشپزی آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه تخم‌مرغ آب‌پز به 3 روش مختلف

روش اول: طرز تهیه تخم مرغ آبپز مخلوط

برای تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط:

- تخم مرغ را درون یک پارچه قرار دهید و پارچه را رول کنید.

- دو طرف پارچه را با نخ ببندید و محکم کنید.

- دو طرف پارچه را بگیرید و آن را به صورت دورانی حرکت دهید تا زرده و سفیده تخم مرغ کاملاً با هم مخلوط شود.

- تخم مرغ را به روش معمول آبپز کنید.

- پوست تخم مرغ را جدا کنید.

- خواهید دید که زرده و سفیده تخم مرغ با هم ترکیب شده اند.

روش دوم: طرز تهیه نیمرو آبپز

برای آب پز کردن تخم مرغ بدون پوست (پوچد اگ) یا (پوچد اگز) یا تهیه نیمرو آبپز:

- مقداری آب در قابلمه بریزید و صبر کنید تا به به جوش بیاید.

- کمی سرکه سفید یا سرکه سیب را به آب اضافه کنید. اضافه کردن سرکه برای تهیه نیمرو آب پز موجب می‌شود تا تخم مرغ در آب پخش نشود.

- تخم مرغ را بشکنید و در ظرفی بریزید اما هم نزنید.

- آب را پس از جوشیدن هم بزنید و زمانی که حالت دورانی به خود گرفت، تخم مرغ را به آرامی در مرکز آب بریزید.

- کمی نمک و فلفل روی تخم مرغ بپاشید.

- حدود 2 تا 3 دقیقه صبر کنید تا سفیده تخم مرغ خودش را بگیرد.

-  نیمرو آبپز را از روی آب بردارید و با نان و سایر مخلفات سرو کنید.

طرز تهیه تخم‌مرغ آب‌پز به 3 روش مختلف

روش سوم: طرز تهیه تخم مرغ آبپز ساده

برای تهیه تخم مرغ آب پز با پوست:

- مقداری آب در یک قابلمه بریزید.

- شعله گاز را روشن کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.

- تخم مرغ را آهسته در قابلمه پر آب قرار دهید.

- شعله گاز را کم کنید.

- توجه کنید انداختن تخم مرغ در آبی که می‌جوشد، موجب شکسته شدن آن می‌شود.

- برای تهیه تخم مرغ عسلی آن را باید زیر 4 دقیقه بجوشانید. اگر دوست دارید تخم مرغ شما کاملاً سفت و پخته باشد 8 تا 10 دقیقه زمان برای پخت آن لازم است.

- بعد از پخت تخم مرغ نیز می‌توانید آن را در کاسه آب سرد قرار دهید تا پوست آن راحت‌تر جدا شود.

نکات مهم

- از سالم بودن تخم مرغ اطمینان یابید.

- پس از اتمام فرآیند جوش، تخم مرغ‌ها را در ظرف یخ قرار دهید تا پوسته آن‌ها به راحتی جدا شود.

- تخم مرغ پخته شده را بهتر است حتماً در همان روز مصرف کنید.

- می توانید تخم مرغ آبپز را با پوست نهایتا چند روز در یخچال نگهداری نمایید.

- هر چقدر تخم مرغ تازه‌تر باشد، سخت‌تر از پوست جدا خواهد شد.

- پخت بیش از حد تخم مرغ موجب بد بو شدن آن می‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج