چند شام سریع و کم خرج با سوسیس و ژامبون
خمیر فیلو (Filo یا phyllo) که یوفکا (yufka) و خمیر تراشهای هم نامیده میشود، نوعی خمیر نازک و کاغذ مانند است که برای ساخت شیرینی در آشپزی خاورمیانهای و بالکان استفاده میشود.
فرارو: خمیر فیلو (Filo یا phyllo) که یوفکا (yufka) و خمیر تراشهای هم نامیده میشود، نوعی خمیر نازک و کاغذ مانند است که برای ساخت شیرینی در آشپزی خاورمیانهای و بالکان استفاده میشود.
این خمیر، پایه انواع باقلوا است. خمیر فیلو خمیری است که مایه خمیر یا بیکینگ پودر ندارد و لازم نیست که پف کند. چیزی که مهم است تردی و نازکی این خمیر است و هنگام پخت در فر یا سرخ کردن ترد میشود.
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه برای پای فیلو ژامبون و پنیر: ۴۰۰ گرم خمیر فیلو، روغن زیتون، ۱۵۰ گرم ژامبون، ۱۰۰ گرم سوسیس، ۱۲۰ گرم پنیر چدار، ۳ عدد تخم مرغ ۱۵۰ گرم خامه ترش این فیلو ژامبون را درست میکند.
ارسال نظر