۱۴۶۶۰۳۳
۳۳۷
۳۳۷
پ

چند شام سریع و کم خرج با سوسیس و ژامبون

خمیر فیلو (Filo یا phyllo) که یوفکا (yufka) و خمیر تراشه‌ای هم نامیده می‌شود، نوعی خمیر نازک و کاغذ مانند است که برای ساخت شیرینی در آشپزی خاورمیانه‌ای و بالکان استفاده می‌شود.

فرارو: خمیر فیلو (Filo یا phyllo) که یوفکا (yufka) و خمیر تراشه‌ای هم نامیده می‌شود، نوعی خمیر نازک و کاغذ مانند است که برای ساخت شیرینی در آشپزی خاورمیانه‌ای و بالکان استفاده می‌شود.

چند شام سریع و کم خرج با سوسیس و ژامبون

این خمیر، پایه انواع باقلوا است. خمیر فیلو خمیری است که مایه خمیر یا بیکینگ پودر ندارد و لازم نیست که پف کند. چیزی که مهم است تردی و نازکی این خمیر است و هنگام پخت در فر یا سرخ کردن ترد می‌شود.

در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه برای پای فیلو ژامبون و پنیر: ۴۰۰ گرم خمیر فیلو، روغن زیتون، ۱۵۰ گرم ژامبون، ۱۰۰ گرم سوسیس، ۱۲۰ گرم پنیر چدار، ۳ عدد تخم مرغ ۱۵۰ گرم خامه ترش این فیلو ژامبون را درست می‌کند.

چند شام سریع و کم خرج با سوسیس و ژامبون

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج