۱۴۶۱۴۱۵
۳ نظر
۱۵۹
۳ نظر
۱۵۹
پ

چند درصد گونه‌های گیاهی جنگل چیتگر نابود شد؟

ایوب رضایی، جنگل شناس باغ گیاه شناسی ملی ایران، در گفتگو با خبرنگار اجتماعی رکنا درمورد جنگل ها چیتگر تهران گفت:« در جنگل های چیتگر گرما، آلودگی، کاهش بارندگی و ورود آفات و حشرات چوب خوار که از نشانه های گسترش تاثیر تغییرات اقلیمی است.

رکنا: ایوب رضایی، جنگل شناس باغ گیاه شناسی ملی ایران، در گفتگو با خبرنگار اجتماعی رکنا درمورد جنگل ها چیتگر تهران گفت:« در جنگل های چیتگر گرما، آلودگی، کاهش بارندگی و ورود آفات و حشرات چوب خوار که از نشانه های گسترش تاثیر تغییرات اقلیمی است، به تنه و چوب های درختان این ناحیه آسیب زده و تعدادی از آنها را از بین برده است. حدود ۶۰ درصد گونه های گیاهی جنگل چیتگر تهران نابود شده و این ناحیه دیگر محیط مناسبی برای رشد برخی گونه های گیاهی نیست.»

چند درصد گونه‌های گیاهی جنگل چیتگر نابود شد؟

وی در ادامه به مبحث تغییرات اقلیمی و تاثیر آن بر زیست گونه های گیاهی اشاره کرد و اذعان داشت:« تغییرات اقلیمی موضوع مهمی است که در درازمدت می تواند موجب انقراض گونه های گیاهی شود. عوامل مختلفی مانند گرمای هوا، کاهش بارندگی، دخالت های انسانی، ورود آفات و بیماری ها، افزایش سطح آب دریاها و... بر بروز تغییر در گیاهان بر اثر تغییرات اقلیمی موثر هستند. در جنگل های چیتگر تهران گرما، آلودگی، کاهش بارندگی و ورود آفات و حشرات چوب خوار که از نشانه های گسترش تاثیر تغییرات اقلیمی است، به تنه و چوب های درختان این ناحیه آسیب زده و تعدادی از آنها را از بین برده است.»

رضایی همچنین تصریح کرد که بسیاری از گیاهان سوزنی برگی که در باغ های گیاه شناسی ایران نگهداری می شوند، بومی ایران نیستند اما شرایط محیطی آنها تقریبا با ایران یکی است و به همین دلیل از کشور ها و رویشگاه های دیگر وارد ایران می شوند. سوزنی برگ های بومی ایران تنها گیاهانی با اسامی عرف، زربین یا نوش بودند. بنابراین تقریبا تمام سوزنی برگ های موجود در سطح شهر از خارج به کشور ما وارد می شوند.

وی افزود:« در تهران تا چند سال پیش به طور میانگین 400 میلی متر در سال بارندگی داشتیم اما اکنون کمتر از 200 میلی متر در سال بارندگی داریم و به همین علت بخشی از سوزنی برگ های وارداتی به ایران بر خلاف گذشته، دیگر قابلیت زیست در این اقلیم را ندارند. به عنوان مثال کاج تهران یا آلبریا یا آذربایجان، نخستین گونه از سوزنی برگ های وارداتی به ایران است که که در گذشته به تهران وارد می شد و به راحتی رشد می کرد اما اکنون در حال نابودی است. درحال حاضر حدود 60 درصد گونه های گیاهی جنگل چیتگر تهران از بین رفته و این ناحیه دیگر محیط مناسبی برای رشد آلبریا نیست.»

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نظر کاربران

    • ناشناس

      درست نابودی درختان چیتگر با شهردار شدن زاکانی شروع شده

    • ناشناس

      این دلیل نمیشه که هرجا تیکه درخت وپوشش نابود شده نخاله ساختمانی خالی بشه یا دیوار کشی بشه. ..باید درختهای مناسب منطقه کاشته بشه

    • راننده

      ناراحت نباشید بقیه هم نابود خواهند کرد ..اصلا تو شهر جنگل چه معنایی دارد..

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج