۱۴۶۰۵۸۵
۵۵۶
۵۵۶
پ

این ترشی خاص را درست کنید و لذت ببرید!

ترشی بادمجان یکی از انواع ترشی‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با روش‌ها و مواد مختلفی تهیه می‌شود.

فرارو: ترشی بادمجان یکی از انواع ترشی‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با روش‌ها و مواد مختلفی تهیه می‌شود.

این ترشی خاص را درست کنید و لذت ببرید!

ترشی‌ها ازجمله مخلفات خوشمزه‌ای هستند که در کنار وعده‌های غذایی سرو می‌شوند و تنوع بالایی دارند. فصل اصلی تهیه ترشی معمولا پاییز است؛ ولی برخی از ترشی‌ها هستند که می‌توان مواد مورد استفاده آنها را در همه فصول سال تهیه کرد. ترشی بادمجان یکی از ترشی‌های بسیار خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که انواع گوناگونی دارد و با مواد و سبزیجات مختلف تهیه می‌شود.

ترشی بادمجان را معمولا با روش‌های متفاوتی تهیه می‌کنند که همگی خوشمزه هستند. به گزارش فرارو، ما در این مطلب می‌خواهیم آموزش یک مدل ترشی بادمجان خاص و خوشمزه را با شما به اشتراک بگذاریم که از خوردن آن سیر نمی‌شوید، پس در ادامه این مطلب با آموزش این ترشی بادمجان خوشمزه همراه ما باشید.

مواد لازم

بادمجان: ۶ عدد

سیر: ۵ حبه

فلفل سبز تند: ۲ عدد

رب انار: ۱ قاشق غذاخوری

سرکه: ۱ لیوان

آب: ۲ لیوان

نمک و نعناع خشک: از هر کدام ۱ قاشق چای‌خوری

گلپر: چند پر

این ترشی خاص را درست کنید و لذت ببرید!

طرز تهیه

برای درست کردن این ترشی خوشمزه ابتدا بادمجان‌ها را خوب بشویید و با پوست خرد کنید. بادمجان‌های خرد شده را همراه با آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید. اجازه بدهید بادمجان جوش بیاید و ۱ دقیقه بجوشد. نیازی نیست بادمجان بپزد و همینکه نرم شود، کافی است. بادمجان را آبکش کنید و بعد از اینکه آب اضافه‌اش کشیده شد، داخل کاسه بریزید. به گزارش فرارو، فلفل سبز و سیر خرد شده را به بادمجان اضافه کنید و نمک، نعناع و گلپر بریزید و بادمجان را هم بزنید. حالا مواد ترشی را داخل شیشه خشک و تمیز بریزید. رب انار را با کمی سرکه رقیق کنید و داخل شیشه بریزید، سپس بقیه سرکه را روی ترشی بریزید. درب شیشه ترشی را ببندید و شیشه را به مدت ۱ هفته داخل یخچال یا جای خنک بگذارید تا ترشی برسد. بعد از ۱ هفته ترشی بادمجان خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم

ـ بادمجان از سبزیجات مورد علاقه ما ایرانی‌هاست که در بسیاری از غذا‌ها از آن استفاده می‌کنیم. بادمجان سرشار از ویتامین، کلسیم، فسفر، فیبر، پتاسیم، ضد سرطان و برای قلب هم بسیار مفید است. هنگام خرید بادمجان سعی کنید از بادمجان‌های چین اول استفاده کنید؛ چون بادمجان‌های چین دوم و سوم معمولاً پر تخم و تلخ هستند. برای تهیه بادمجان کبابی بهتر است از بادمجان‌های کشیده و گوشتی استفاده کنید.

ـ رب انار نوعی رب گرفته شده از دانه‌های انار است که به دو صورت ترش و ملس در بازار موجود است. رب انار معمولا رنگ تیره‌ای دارد؛ ولی نباید بیش از حد سیاه باشد که نشانه سوختگی رب هنگام پخت است. رب انار مرغوب نباید بیش از حد سفت باشد؛ همچنین نباید بوی ترشیدگی بدهد. برای درست کردن ترشی بادمجان سعی کنید رب انار را از فروشگاه‌های معتبر و یا از کسانی که به صورت خانگی و تمیز رب انار را درست می‌کنند، تهیه کنید. اگر رب انار شما رقیق نبود، با سرکه آن را رقیق کنید.

ـ سرکه‌ها انواع گوناگونی دارند و بهترین نوع سرکه برای تهیه ترشی سرکه انگور است. رنگ سرکه انگور قرمز است و طعم ملایم‌تری نسبت به سرکه سفید دارد.

ـ ترشی را در ظرف شیشه‌ای بریزید. ظرفی که برای ترشی در نظر گرفته‌اید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک می‌زند. درب شیشه نباید زنگ زده و فرو رفته باشد. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد. اگر هوا بکشد، ترشی خراب می‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج